Τι αποκαλύπτει το κορίτσι του Spiderman;

Τι αποκαλύπτει το κορίτσι του Spiderman;

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η  Emma Stone  γίνεται εξώφυλλο Vogue. Η πρώτη φορά ήταν τον Ιούλιο του 2012. Αυτήν την στιγμή όμως φαίνεται ότι το περιοδικό χρειαζόταν ένα κλασάτο όνομα του Hollywood όπως το δικό της για να διαδεχθεί το εξώφυλλο  των Kim Kardashian και Kanye West. Μπορεί το εν λόγω εξώφυλλο να έκανε ρεκόρ πωλήσεων, είχε όμως τις χειρότερες κριτικές για την επιλογή της Anna Wintour να φιλοξενήσει το αμφιλεγόμενο ζευγάρι στη Βίβλου της Μόδας. Το περιοδικό τώρα ποντάρει ότι με την Emma Stone στο εξώφυλλο θα ικανοποιήσει το κοινό που ίσως έχασε λόγω της τελευταίας επιλογής.

Η 25χρονη ηθοποιός του The Amazing Spider-Man 2 εμφανίζεται στο εξώφυλλο φορώντας  ένα δερμ άτινο καπέλο κι ένα Gucci φόρεμα. Αν και είναι μυστικοπαθής  με την προσωπική της ζωή, στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό αναφέρεται στη σχέση της με τον Andrew Garfield, η οποία κρατάει από το 2011:

«Νομίζω έμαθα πολλά με το να βρίσκομαι κοντά του. Είναι ένας απίστευτα σημαντικός άνθρωπος για εμένα».

Πράγματι, φαίνεται πως και οι δύο εκτιμούν την υποστηρίξη που έχουν ο ένας από τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η οικειότητά τους μάλιστα φαίνεται πως λειτουργεί περισσότερο σαν βοήθεια παρά σαν εμπόδιο:

«Δεν είναι πιο δύσκολο να δουλεύουμε μαζί. Είναι διασκεδαστικό. Έχει πλάκα να δουλεύω μαζί του εξαιτίας του ποιος είναι σαν άνθρωπος αλλά και σαν ηθοποιός. Πιστεύω ότι θα ήταν διασκεδαστικό όπως και να’ χει», δηλώνει η ηθοποιός, ενώ ο 30χρονος Andrew Garfield  δηλώνει πως:

«Είναι μοιραίο που έχουμε καταφέρει να είμαστε σε αυτήν την διαδρομή μαζί. Όλοι χρειαζόμαστε συντροφιά».

Η Emma Stone  αποκαλύπτει επίσης ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται σε διάφορα νέα project, όλα άκρως απόρρητα. Η ηθοποιός πρόσφατα έχασε την ευκαιρία να παίξει τη Sally Bowles στο Cabaret στο Μπρόντγουεϊ λόγω των γυρισμάτων του Spider-Man. Όμως,  θα εμφανιστεί και στην ταινία του Woody Allen  «Magic in the Moonlight», που έχει γυριστεί στη Γαλλία και μας ταξιδεύει στη δεκαετία του ’20.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τη φωτογράφιση της Emma Stone για τη Vogue.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή