Απογείωση με τα muppets

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το σύνθημα «Join the Muppets. With Lufthansa», ο γερμανικός αερομεταφορέας παρουσιάζει τη νέα κινηματογραφική ταινία της Disney με μια μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Αυτό σημαίνει ότι από την 1η Ιουλίου οι επιβάτες κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας εν πτήσει, ενώ παράλληλα οι λάτρεις των θρυλικών Muppets θα διασκεδάσουν και θα κερδίσουν πολλά δώρα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι τους.

Ηδη το προσωπικό της Lufthansa, στους κόμβους της Φρανκφούρτης και του Μονάχου, μοιράζει μάσκες ματιών ύπνου, διακοσμημένες με τα μάτια των δύο διάσημων ηρώων, του Κέρμιτ και της Μις Πίγκυ, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης οι νεαροί επιβάτες θα λάβουν δώρα με τα Muppets, όπως καλαμάκια αναψυκτικού, καρτ ποστάλ και ένα βιβλίο δραστηριοτήτων με παζλ και εικόνες ζωγραφικής. Φυσικά, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα εν πτήσει περιλαμβάνει και την κλασική ταινία μεγάλου μήκους «The Muppets».

Στην ιστοσελίδα LH.com/muppets προσφέρονται τρία συναρπαστικά online παιχνίδια, καθένα εκ των οποίων παρουσιάζεται από έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα της ταινίας, ενώ στο πλαίσιο των δώρων που προσφέρει η εταιρεία είναι και ένα ταξίδι για τέσσερα άτομα στο Λος Αντζελες, με επίσκεψη στα κινηματογραφικά στούντιο της Disney – συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων, διαμονής και ενοικίασης αυτοκινήτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή