Πήρε το πάνω χέρι η Ρεάλ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης χάρη στη νίκη της με 1-0 επί της Μπάγερν χθες βράδυ στο κατάμεστο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Θα πρέπει να σημειωθεί πως απ’ τα πρώτα λεπτά οι «Βαυαροί» είχαν το έλεγχο του αγώνα, όμως οι «Μαδριλένοι» ήταν εκείνοι που κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα (κόντρα στη ροή της αναμέτρησης) με το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 19΄.

Ουσιαστικά, οι γηπεδούχοι είχαν ως κύριο μέλημά τους να κρατήσουν το μηδέν στην εστία του Κασίγιας και να «κτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα των Ρονάλντο, Ντι Μαρία και Μπενζεμά. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν αύξησε την πίεσή της, όμως δεν κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση. Να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσάμπι Αλόνσο στον Μίλερ. Ο Γουέμπ, πάντως, ορθώς άφησε τον αγώνα να συνεχιστεί. O Γκάρεθ Μπέιλ πέρασε ως αλλαγή στο 73΄, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Πέπε (73΄ Βαράν), Ράμος, Κοεντράο, Ρονάλντο (73΄ Μπέιλ), Μπενζεμά, Αλόνσο, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Ισκο (82΄ Ιγιαραμένι).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάντε, Ραφίνια (66΄ Χάβι Μαρτίνεθ), Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί (72΄ Γκέτσε), Ρόμπεν, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ (74΄ Μίλερ), Κροος, Μάντζουκιτς.

Ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο τού 0-0 στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο, η Τσέλσι αγωνιά για την ομάδα που θα παρατάξει την προσεχή Τετάρτη, αφού έχει ήδη χάσει για το υπόλοιπο της σεζόν τον Τσέχο τερματοφύλακα Πετρ Τσεχ που τραυματίστηκε προχτές στο Βιθέντε Καλδερόν.

Οι Λονδρέζοι γενικώς νιώθουν στριμωγμένοι, τόσο από τους τραυματισμούς του Τσεχ αλλά και του Τζον Τέρι, όσο και από τις κάρτες των Φρανκ Λάμπαρντ και Τζον Ομπι Μίκελ που χάνουν τη ρεβάνς, αλλά και από το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ που φέρνει τους «μπλε» να δίνουν τον πιο κρίσιμο αγώνα στο πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή κόντρα στη Λίβερπουλ. Ετσι ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε ότι θα παρατάξει αναπληρωματικούς στο Ανφιλντ, διαμαρτυρόμενος που δεν θα γίνει ο αγώνας Παρασκευή ή Σάββατο.

Καλύτερα ήταν τα νέα για την Μπαρτσελόνα, αφού χτες η FIFA ανακοίνωσε ότι η έφεση στην τιμωρία για μεταγραφές ανήλικων αλλοδαπών αναστέλλει την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών προς το παρόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή