Παραμονή Μίτσελ με φόντο την ευρωπαϊκή διάκριση

Παραμονή Μίτσελ με φόντο την ευρωπαϊκή διάκριση

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τιμόνι του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να κρατάει ο Μίτσελ και στη νέα περίοδο. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε χθες με τον Ισπανό τεχνικό, αλλά και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πειραϊκής εταιρείας, Γιάννη Βρέντζο. Μετά από μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση, συμφωνήθηκε να παραμείνει ο Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία προκειμένου να «χτίσει τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό». «Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου χτίστηκε όλο αυτό τον χρόνο που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό!», ήταν η προτροπή του κ. Μαρινάκη προς τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε απ’ τους συνεργάτες του τρεις προσθήκες οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά.

Επιπλέον έκανε ειδική αναφορά στη ρεβάνς του ημιτελικού γύρου του κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη: «Με αυτά που είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Και όλοι μαζί θέλουμε μια ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη!», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Είναι σαφές πως άνοιξε πια το κεφάλαιο των αγοραπωλησιών. Οπως γνωστοποιήθηκε χθες, ο Μίτσελ θα παραχωρήσει την Τρίτη το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη όπου θα αναλύσει στους δημοσιογράφους τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, δεν θα δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις, αφού όπως διευκρίνισαν στελέχη της πειραϊκής εταιρείας, οι μεταγραφικές κινήσεις θα αρχίσουν μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισσαβώνα στις 24 Μαΐου. Εως τότε θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές, τόσο με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν απ’ το λιμάνι, όσο και με εκείνους οι οποίοι βρίσκονται ήδη στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Παράλληλα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τους δανεικούς παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή