Κίνδυνος για ΠΑΟΚ, ενωτικό κλίμα με ΠΑΟ

Κίνδυνος για ΠΑΟΚ, ενωτικό κλίμα με ΠΑΟ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε αφαίρεση τριών βαθμών, αποκλεισμό της έδρας του για δύο ή τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο από 70.000 έως 200.000 χιλιάδες ευρώ κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα βάσει της πειθαρχικής δίωξης για «εκτεταμένα επεισόδια» που άσκησε εναντίον του ο «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» της ΕΠΟ. Στην ίδια δίωξη ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει και την κατηγορία του «ρατσισμού». Η εκδίκαση θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Χθες στη ΓΓΑ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ενόψει το τελικού του Σαββάτου. Παρόντες ήταν η πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού (Παναγιωτόπουλος, Ανδριανός), ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γ. Αλαφούζος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζ. Βρύζας, ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ. Κορέας και εκπρόσωποι της αστυνομίας της ΕΠΟ και του ΟΑΚΑ. Οι πρόεδροι των δύο φιναλίστ δήλωσαν ότι «είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον αγώνα του Σαββάτου και μαζί τους… προετοιμάζονται και οι φίλαθλοι, που από χθες «εξαφανίζουν» τα εισιτήρια σε Λεωφόρο και Τούμπα.

Οι μεγάλες ουρές έξω από τη θύρα 4 της Λεωφόρου δείχνουν την τεράστια δίψα των οπαδών του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αρκετή ώρα πριν ανοίξουν τα εκδοτήρια για να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού, δεκάδες φίλαθλοι περίμεναν υπομονετικά να έλθει η σειρά τους για να προμηθευθούν ένα «μαγικό χαρτάκι», με την ομάδα να ανταμείβει τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για τη στήριξή τους. Μέχρι σήμερα στις 13.00 έχουν την απόλυτη προτεραιότητα και μόνο αν περισσέψουν εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση των υπόλοιπων φιλάθλων. Τα πρόσθετα 420 εισιτήρια που εξασφάλισαν και οι δύο φιναλίστ και πάλι δεν αρκούν για να καλύψουν τη ζήτηση. Η προετοιμασία για τον τελικό συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, με μόνη εξαίρεση τον Ντίνα που δεν κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και μάλλον δεν θα υπολογίζεται από τον Αναστασίου, μαζί με τον Μπαϊράμι.

Απόλυτη ισορροπία στις πιθανότητες κατάκτησης του Κυπέλλου έδωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος τόνισε χθες: «Το ματς είναι 50-50, είναι δύο μεγάλες ομάδες, υπάρχει σεβασμός εκατέρωθεν και δείξαμε πως αυτές οι ομάδες μπορούν να διοργανώσουν δύο μεγάλα παιχνίδια». Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στις απουσίες της ομάδας υπογραμμίζοντας: «Εχουμε μεγάλο ρόστερ και όποια παιδιά κληθούν να αγωνιστούν μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μια μεγάλη στιγμή και πρέπει να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή