Αιχμές ΠΑΟΚ κατά της αστυνομίας

Αιχμές ΠΑΟΚ κατά της αστυνομίας

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση με την οποία αφήνει αιχμές για την Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τη μετάβαση των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα για τον αυριανό τελικό στο ΟΑΚΑ. «Στην πομπή των λεωφορείων από τα διόδια των Αφιδνών προς το ΟΑΚΑ δεν θα μπορέσουν να ενταχθούν τυχόν μεμονωμένα αυτοκίνητα ή μίνι βαν με φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αφού η αστυνομία αρνείται να κάνει δεκτό το σχετικό αίτημα της ΠΑΕ και να παρέχει ασφάλεια, συνοδεία και θέσεις στάθμευσης στους μεμονωμένους οπαδούς της ομάδας. Η αστυνομία, επίσης, παρά τις επισταμένες προσπάθειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκε να διαφοροποιήσει την απόφασή της για απαγόρευση της συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας και οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ προς το ΟΑΚΑ. Ως εκ τούτου με δεδομένη την υψηλή επικινδυνότητα και την απροθυμία της αστυνομίας για την προσπάθεια εξεύρεσης της καλύτερης λύσης προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση των μεμονωμένων οπαδών στο γήπεδο, ΠΑΕ προτρέπει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με δικά τους μέσα να προσεγγίσουν το γήπεδο χωρίς διακριτικά, χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», ανέφερε μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και πρόσθεσε πως «εξακολουθεί να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφάλισης των καλύτερων δυνατών συνθηκών μετάβασης (και αποχώρησης) τόσο των οργανωμένων όσο και των μεμονωμένων φιλάθλων του συλλόγου στο ΟΑΚΑ, ακόμα κι αν απέναντί της βρίσκει Αρχές δίχως διάθεση συνεργασίας».

Περίπου 350 πούλμαν θα συγκεντρωθούν στα διόδια των Μαλγάρων στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα ξεκινήσουν την κάθοδο στην Αθήνα, κάνοντας δύο στάσεις, μία στη Λάρισα και μία στις Θερμοπύλες, και σε μέρη όπου δεν θα υπάρχουν χώροι εστίασης. Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της χωρίς απρόοπτα και σήμερα το πρωί αναχωρεί για την Αθήνα. Η αποστολή του τελικού αποτελείται από τους Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νίνη, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Χούσεν, Κουλούρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή