Εγγραφο του ΟΠΑΠ για παράνομο στοίχημα

Εγγραφο του ΟΠΑΠ για παράνομο στοίχημα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράνομο στοίχημα παίχτηκε στον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – Νίκης Βόλου 0-1, που διεξήχθη στις 13 Απριλίου για τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ. Αυτό προκύπτει από έγγραφο του ΟΠΑΠ που εστάλη στη Φούτμπολ Λιγκ και διαβάστηκε στα μέλη της από τον πρόεδρο Σπύρο Καλογιάννη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Καλογιάννης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία έχει τιμωρηθεί από την ΕΠΟ και την UEFA για «στημένους» αγώνες, επιβάλλεται από τον ΟΠΑΠ βαρύ πρόστιμο επειδή κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα παιζόταν παράνομο στοίχημα στις εξέδρες του γηπέδου.

Στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός ζήτησε να συζητηθούν προτάσεις σχετικά με την αναβάθμιση της διαιτησίας, όμως αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η συζήτηση να γίνει σε επόμενο συμβούλιο. Αποφασίστηκε η Σούπερ Λιγκ να εισηγηθεί στην ΕΠΟ την αύξηση των ψήφων της στις γενικές συνελεύσεις από μία σε 18 και την αύξηση των εκπροσώπων της στο Δ.Σ. της ΕΠΟ από τέσσερα μέλη σε επτά. Ο Παναθηναϊκός ψήφισε «λευκό» επί όλων των προτάσεων.

Οσον αφορά τον αυριανό τελικό Κυπέλλου, χθες έγινε νέα σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Ανδριανού και της αστυνομίας. Διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Κάκος, ο οποίος θα σφυρίξει για τέταρτη φορά σε τελικό Κυπέλλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή