Χωρίς Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σήμερα (19.15) στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα μετά το στραπάτσο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και λογικά την ώρα που θα αρχίσει το παιχνίδι θα γνωρίζουν οι άνθρωποί του και την τιμωρία της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Μετά τα όσα συνέβησαν στην προχθεσινή προπόνηση και τη φραστική επίθεση που δέχθηκαν οι παίκτες, ορισμένοι εξ αυτών και ονομαστικά, ο Γιώργος Γεωργιάδης αποφάσισε να αποκλείσει από τη 18άδα του σημερινού αγώνα τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όπως και τους Νίνη και Χούσεν. Απόντες είναι επίσης οι τιμωρημένοι Κίτσιου και Λάζαρ, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Κατσουράνης και Μαντούρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Σκόνδρα, Λίνο, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Βούκιτς, Μάρτενς, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδη, Κουλούρη και λογικά Αθανασιάδης και Νάτχο θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στον τελικό του ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι γίνεται παρουσία κόσμου και αυτό ειδικά σήμερα δεν είναι απαραίτητα καλό για τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, γιατί ο εκνευρισμός και η απογοήτευση των φιλάθλων είναι δεδομένα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο Στάικος Βεργέτης που δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Σάββα Τσαμπούρη ποντάρει πολλά στο κακό κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, για να μπορέσει η ομάδα του να φύγει από την Τούμπα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπαντή, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοέ, Παπαχρήστο, Γκόιαν, Σανκαρέ, Κουρμπέλη, Ζησόπουλο, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο και Χουάνμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή