Πανικός στο Λονδίνο για τη νέα κολεξιόν της Kate Moss

Πανικός στο Λονδίνο για τη νέα κολεξιόν της Kate Moss

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κολεξιόν της Kate Moss βρίσκεται επιτέλους σε 346 μαγαζιά Topshop σε 41 χώρες σε όλο τον κόσμο αλλά και online, κι από την πρώτη μέρα έχει σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων.

Με το ακριβότερο κομμάτι να είναι στις 600 λίρες, η Kate προσπάθησε να δημιουργήσει μία σειρά εμπνευσμένη από τα ρούχα που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα της,  προσιτή για τα περισσότερα πορτοφόλια.

Οι fans της Kate Moss συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό κατάστημα της Topshop στην Oxford Street στο Λονδίνο και η Kate βρέθηκε εκεί για να τους ευχηθεί καλά ψώνια!

Φορώντας ένα μαύρο τοπ, ένα αστραφτερό  μαύρο blazer και ασορτί παντελόνι, φυσικά από τη συλλογή της, η Kate ανέβηκε στο stage που είχε στηθεί προς τιμήν της με τον DJ Nick Grimshaw να διασκεδάζει μουσικά το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.

Ιδιαίτερα τυχερές ήταν οι Mary McCartney, αδελφή της Stella McCartney, η Linda Shepherd, μητέρα της Kate Moss και η φίλη της Sienna Miller που είχαν μία VIP ξενάγηση στο κατάστημα.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία για να δεις την Kate Moss στα εγκαίνια της κολεξιόν.

Για να δεις την κολεξιόν της Kate Moss, κάνε κλικ εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή