Ο Spider-Man υπάρχει

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Όταν οι εχθροί ενώνονται, η μεγαλύτερη μάχη ξεκινά». Αυτή η φράση συνοδεύει την επιστροφή του Spider-Man στη μεγάλη οθόνη και μας εισάγει σε μια νέα, πιο εκρηκτική φάση του πιο αξιαγάπητου ήρωα της Marvel.

Η παραγωγή της δεύτερης ταινίας του The Amazing Spider-Man βρίσκει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον Marc Webb παρέα με την ξεχωριστή χημεία του Andrew Garfield και της Emma Stone. Το  μείγμα είναι πολλά υποσχόμενο σε ένα αξιοθαύμαστα ξεχωριστό χολιγουντιανό blockbuster που τα έχει όλα: καταιγιστική δράση, καρτουνίστικη διάθεσή, έρωτα, συγκίνηση και γέλιο.

Ο Spider-Man σίγουρα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων για τα παιδιά. Σίγουρα έχεις ακούσει κάποιο πιτσιρίκι να λέει: «Υπάρχει ο Spider- Man;». Ε, λοιπόν, υπάρχει!  Ο Andrew Garfield κατάφερε να κάνει το όνειρο πολλών παιδιών να γνωρίσουν τον Spider-Man από κοντά, πραγματικότητα.

Με αφορμή την προώθηση της ταινίας που κυκλοφορεί την Πέμπτη 2 Μαΐου στους κινηματογράφους, o Andrew συνάντησε πολλούς μικρούς φίλους του ήρωα τόσο μόνος όσο και με την αγαπημένη του Emma Stone.

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες τον Andrew Garfield μαζί με τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Spider – Man, τα παιδιά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή