Με νίκη… ισορρόπησε ο ΠΑΟΚ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ μία μέρα μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών από τη βαθμολογία του στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, τους πήρε… πίσω, κερδίζοντας τον Ατρόμητο με σκορ 3-0 στην άδεια – λόγω τιμωρίας– Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όταν και σκόραρε δύο φορές. Η πρώτη στο 40΄ με πέναλτι που υπέδειξε ο Κουκουλάκης για χέρι του Λαζαρίδη και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του Ατρομήτου. Ο Νάτχο ευστόχησε και έκανε το 1-0 και στο 45΄ ο Στοχ με όμορφη προσωπική ενέργεια και σουτ έγραψε το 2-0. Είχαν προηγηθεί δύο ευκαιρίες του Ατρομήτου, τις οποίες δεν αξιοποίησε. Σημαντικότερη ήταν αυτή του Παπαδόπουλου στο 66΄, ο οποίος είδε τον Γλύκο να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Βούκιτς, όταν βρήκε κενό χώρο στην άμυνα του Ατρομήτου και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο στο 86΄.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για εξοργιστική απόφαση για την αφαίρεση των τριών βαθμών από τη βαθμολογία των πλέι οφ, τονίζοντας: «Είναι αδιανόητο να αφαιρούνται από τα πλέι οφ. Σε ένα σύνολο 18 βαθμών να σου αφαιρούν τρεις είναι εξοργιστικό! Η ομάδα δέχεται πολύ μεγάλη πίεση με όσα γίνονται. Και η δική μας οικογένεια έχει κάνει λάθη. Γίνονται πολλές αδικίες, υπάρχουν πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν όλα αυτά οι παίκτες μου».

Ο Γιώργος Παράσχος τα έβαλε ευθέως με τον διαιτητή Κουκουλάκη: «To σκορ αδικεί την ομάδα μου. Είχαμε δύο φάσεις να σκοράρουμε στην αρχή, αλλά μετά επινοήθηκε ένα πέναλτι από έναν διαιτητή που αν δείτε τι έχει κάνει στην ιστορία του μ’ εμάς, πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπεται. Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Ινσαουράλδε στο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν δόθηκε πέναλτι».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ (Πόζογλου 88΄), Τζαβέλλας, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Νάτχο, Στοχ (Βούκιτς 60΄), Σαλπιγγίδης (Σπυρόπουλος 75΄), Αθανασιάδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τζενάμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταβλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (46΄ Ουμπίντες), Δημούτσος, Γεωργίου (68΄ Ναπολεόνι), Γκαρσία (74΄ Φωτάκης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή