Δύο ξενοδοχεία της Σαντορίνης στα 25 κορυφαία της Ευρώπης

Δύο ξενοδοχεία της Σαντορίνης στα 25 κορυφαία της Ευρώπης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ξενοδοχειακά καταλύματα της Σαντορίνης συμπεριελήφθησαν στη λίστα της Tripadvisor με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη που προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση, ενώ το ένα βρέθηκε και στην αντίστοιχη παγκόσμια λίστα.

Ειδικότερα, η μονάδα «Αναστάσης» στο Ημεροβίγλι κατέλαβε την 5η θέση στη λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης που προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση και το ξενοδοχεία Astra Suites, επίσης στο Ημεροβίγλι, κατέλαβε την 20ή θέση. Στην αντίστοιχη παγκόσμια λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία η μονάδα «Αναστάσης» κατέλαβε τη 16η θέση. Επίσης, ξενοδοχεία της Σαντορίνης έχουν τις περισσότερες συμμετοχές, 9 στο σύνολο, σε σχέση με ξενοδοχεία από άλλες περιοχές στην Ελλάδα στην εγχώρια λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία που προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Στην πρώτη δεκάδα κατά σειρά κατάταξης βρέθηκαν το «Αναστάσης», το Αstra Suites, το Lindos Blu (Ρόδος), το Papaevangelou Hotel (Πάπιγκο), το Spirit of the Knights Boutique Hotel (Ρόδος), ο Ξενώνας Αέτωμα (Ναύπλιο), το Rocabella Mykonos Art Hotel and Spa (Mύκονος), το «Ζώρζης» (Σαντορίνη), το Villa Renos (Σαντορίνη) και το Ηotel 28 (Σαντορίνη).

Την πρώτη θέση στην παγκόσμια λίστα κατέλαβε το ξενοδοχείο Riad Kheirredine στο Μαρόκο, ενώ την πρώτη θέση στην ευρωπαϊκή λίστα το Hotel Residence Agnes στην Τσεχία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή