Cannes 2014: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ

Cannes 2014: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγάλο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα όχι μόνο στις ταινίες αλλά και στα φορέματα που επιλέγουν οι αγαπημένες celebrities για την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Ο φακός των φωτογράφων απαθανάτισε τις stars να καταφθάνουν στην πρεμιέρα της ταινίας «Mr Turner» κι εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Η Zoe Saldana, που την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ επέλεξε μία λευκή δημιουργία Victoria Beckham Fall 2014, την δεύτερη ημέρα προτίμησε ένα Jason Wu Fall 2014 μαύρο φόρεμα.

Η Blake Lively που την πρώτη ημέρα έλαμψε μέσα στο μπορντό Gucci Premiere φόρεμα, τη δεύτερη ημέρα προτίμησε λευκό φόρεμα Chanel Spring 2014 Couture.

Η Liya Kebede επέλεξε ένα μίνι φόρεμα Roberto Cavalli, και η Julianne Moore τίμησε τον Γαλλικό Οίκο  Louis Vuitton, όπως είχε κάνει και η Adele Exarchopoulos την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ.

Για να δεις τι επέλεξαν οι stars την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ κάνε κλικ εδώ.

*Για να δεις τι επέλεξαν την δεύτερη ημέρα στο κόκκινο χαλί κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή