Η glamorous φωτογράφιση της Vanessa Paradis στο εξωτικό Malibu

Η glamorous φωτογράφιση της Vanessa Paradis στο εξωτικό Malibu

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις διακοπές της στη Χαβάη που της χάρισαν ένα αξιοζήλευτο τροπικό μαύρισμα, η 41χρονή Vanessa Paradis φωτογραφήθηκε στην παραλία Point Dume του Μαλιμπού, δείχνοντας υπέροχα σικάτη. 

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό περιοδικό Violet Gray, η Γαλλίδα ηθοποιός και ποπ σταρ εκμυστηρεύτηκε πως  χρωστάει το αψεγάδιαστο σώμα της στην yoga και το Pilates, παραδέχτηκε πως στο κομοδίνο της πάντα υπάρχει ένα κομμάτι σοκολάτα και πως απ’ όλες τις διάσημες προσωπικότητες, θα προτιμούσε να πάρει πρωινό με την Marilyn Monroe.

Η πρώην αγαπημένη του Johnny Depp και μητέρα των δύο παιδιών του Lily-Rose και John Christopher, ακουμπισμένη αισθησιακά στο δερμάτινο κάθισμα μιας ασημένιας Mercedes του 1971,  δήλωσε πως αυτό που κάνει έναν άντρα όμορφο είναι η ειλικρίνειά του, και πως η καλύτερη ηλικία ενός άντρα είναι η ηλικία της αθωότητας. 

Παρά όμως το ρομαντικό ειδύλλιο, την μακροχρόνια σχέση και τα δύο παιδιά τους, ο Depp και η Paradis  δεν αισθάνθηκαν ποτέ έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να περπατήσουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Depp στο γαλλικό περιοδικό Télé 2 Semaines, ο αμερικανός ηθοποιός είχε δηλώσει πως: «Μερικές φορές, πράγματα που μοιάζουν απλά και προφανή, σε τρομάζουν».

Εμείς βέβαια δεν μπορέσαμε να μην εντοπίσουμε μια ομοιότητα στο μαύρο ολόσωμο μαγιό της γαλλίδας μούσας του Οίκου Chanel, με το σύνολο που φόραγε η νυν αγαπημένη του Depp, Amber Heard, στην πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στο Apollo Theater της Νέας Υόρκης.

Οι φαν της Vanessa Paradis θα την απολαύσουν στην live συναυλία της, στις 10 Ιουνίου στο Théâtres Romains De Fourvière στη Λυόν, πλάι στον νυν αγαπημένο της και μουσικό παραγωγό Benjamin Biolay, αλλά και στην ταινία του John Turturro, «Fading Gigolo» που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Ιουλίου . Tο λαμπερό καστ της ταινίας περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα της κινηματογραφικής σκηνής, όπως τον αγαπημένο μας Woody Allen, την  Sharon Stone και την Sofia Vergera.

*Κάνε κλικ στην κεντρική εικόνα για να δεις τη φωτογράφιση της Vanessa Paradis.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή