Η Charlize Theron στο εξώφυλλο της Vogue

Η Charlize Theron στο εξώφυλλο της Vogue

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακουμπώντας ανάλαφρα την πλάτη της στο κορμό ενός φοινικόδεντρου, με φυσικό μακιγιάζ , που αναδεικνύει την φρεσκάδα και την natural λάμψη του προσώπου της, και  φορώντας ένα ιδιαίτερο midi φόρεμα, δημιουργία του Οίκου Dior σε navy blue χρώμα, η Charlize Theron πόζαρε στον Περουβιανό φωτογράφο Mario Testino για το εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου της αμερικανικής Vogue.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η 38χρονη ηθοποιός μίλησε για την ρομαντική της σχέση με τον Sean Penn, η οποία, όπως δηλώνει, ήρθε αβίαστα μετά από αρκετά χρόνια βαθιάς φιλίας. «Συνέβη σχεδόν τόσο φυσικά, που πριν ακόμη το καταλάβω, ζούσα κάτι που έκανε όλη μου τη ζωή καλύτερη», αναφέρει χαρακτηριστικά για την σχέση της με τον 53χρονο ηθοποιό.

Και πράγματι, η ευτυχία τους ήταν διάχυτη, τόσο στο κόκκινο χαλί του Met Gala μερικές βδομάδες πριν, όσο και στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «A Million Ways to Die» στο Los Angeles την περασμένη Πέμπτη. «Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα προβλέψει. Ήμασταν απλώς καλοί φίλοι», εξηγεί στην συνέντευξή της στη Vogue.

Παρ’ ότι  Charlize και Sean φαίνονται να πετούν στον έβδομο ουρανό, η ηθοποιός  δήλωσε πως ο γάμος δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά της αφού: «απαιτεί τρέξιμο και πολύ δουλειά».

*Κάνε κλικ στην κεντρική φωτογραφία και δες το εξώφυλλο της Charlize Theron.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή