Ενταση σε εκλογικό κέντρο του Πειραιά

Ενταση σε εκλογικό κέντρο του Πειραιά

ενταση-σε-εκλογικό-κέντρο-του-πειραιά-2024439

Φραστική επίθεση σε εκλογικούς αντιπροσώπους και στον υποψήφιο δήμαρχο με τον συνδυασμό «Μας ενώνει ο Πειραιάς» Βασ. Μιχαλολιάκο, σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο του Πειραιά από ομάδα ατόμων το απόγευμα της Κυριακής.

Το συγκεκριμένο λεκτικό επεισόδιο μεταξύ υποστηρικτών των συνδυασμών «Πειραιάς Νικητής» του κ. Γ. Μώραλη και «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του κ. Μιχαλολιάκου είναι το μόνο από τα καταγγελλόμενα περιστατικά που έχει επισήμως καταγραφεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την έγγραφη αναφορά των αρμοδίων αξιωματικών, έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ αντιπροσώπων των δύο συνδυασμών στο εκλογικό κέντρο της οδού Τζαβέλλα, έσπευσε στο σημείο ο κ. Μιχαλολιάκος συνοδευόμενος από ομάδα περίπου 15 ατόμων και είχε φραστικό επεισόδιο με υποστηρικτές της υποψηφιότητας του κ. Μώραλη.

Της ομάδας αυτής φέρεται αρχικά να ηγείτο ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας ομάδας που αγωνίζεται φέτος στη Γ΄ Εθνική, ενώ λίγα λεπτά μετά στο σημείο έσπευσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Β. Μαρινάκης, συνοδευόμενος από δέκα άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο κ. Μιχαλολιάκος φώναζε προς τους πολιτικούς του «αντιπάλους» «να φύγει ο υπόκοσμος», ενώ ύστερα από έντονο διάλογο μεταξύ των κ. Μιχαλολιάκου και Μαρινάκη, η ένταση εκτονώθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή