Ιδέες για ξεχωριστά γενέθλια

Ιδέες για ξεχωριστά γενέθλια

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ψάχνεις εναλλακτικές λύσεις για να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου; Θέλεις κάτι ξεχωριστό από το τυπικό τραπέζι, το κέρασμα σε μπαρ ή το πάρτι σε σπίτι; Αυτές είναι μερικές ιδέες για γενέθλια που θα σου μείνουν αξέχαστα!

Κάνε πικ- νικ!

Πήγαινε σε ένα από τα πάρκα της πόλης, μαζί με το καρό σου τραπεζομάντιλο, τα μπαλόνια και την τούρτα σου και πέρνα καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας των γενεθλίων σου!

Φύγε εκδρομή!

Πάρε τον σύντροφό σου ή την κολλητή σου και κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα!

Karaoke night!

Θέλεις χαρούμενα γενέθλια; Γέλα μέχρι δακρύων μπροστά στην οθόνη του karaoke και βάλε τους φίλους σου να τραγουδήσουν στο μικρόφωνο το Happy Birthday όσο εσύ θα σβήνεις τα κεράκια σου!

Brunch και ομορφιά!

Μαγείρεψε το πιο απολαυστικό brunch και φώναξε τις φίλες σου να αφιερώσετε την  ημέρα σας σε κούρα ομορφιάς. Σβήσε τα κεράκια σου πάνω σε ένα σπιτικό cupcake φορώντας την DIY μάσκα προσώπου και το μπουρνούζι σου!

*Σε κάθε περίπτωση μην κάθεσαι μπροστά από τον υπολογιστή να απαντάς σε ευχές που λαμβάνεις στο facebook. Αυτό μπορείς να το κάνεις και την επόμενη ημέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή