Οκτώ μέρες γιορτή με τα δρώμενα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

Οκτώ μέρες γιορτή με τα δρώμενα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καινούρια εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περισσότερα από 300 άτομα κατά τη βδομάδα εορτασμού (11-18 Μαΐου 2014) της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου) και της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων ICOM (18 Μαΐου), που διοργάνωσε και φέτος το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ.

Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του Μουσείου έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες, μαζί με τους γονείς τους, με το πρόγραμμα «Οι συλλογές συναρπάζουν, απογειώνουν και ενώνουν εμπειρίες», όπου συνδύασαν φωτογραφίες polaroid ηχογραφήσεις μηνυμάτων, παζλ και «παιχνίδια» με ανθρώπινες φιγούρες εφευρετών. Άλλοι μικροί φίλοι συμμετείχαν στο εικαστικό εργαστήρι κατασκευής επιτραπέζιου παιχνιδιού «Ο Εγείρων Πρόποσης τηλεφωνεί στην Καρυάτιδα…», πετυχαίνοντας την ένωση των συλλογών από τρία διαφορετικά μουσεία (ΜΤ, Κυκλαδικής Τέχνης και Μουσείο Ακρόπολης). Τέλος, παρακολούθησαν μία μοναδική ξενάγηση με τίτλο «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει», γνωρίζοντας το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον των τηλεπικοινωνιών.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΜΤ προσφέρονται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή