Μόσχα καλεί Ζαρούλια

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μολονότι γεγονός μεγάλης διεθνούς ολκής δεν έτυχε στη χώρα μας ανάλογης προβολής. Δεν διάβασαν οι δημοσιογράφοι την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ή το έθαψαν, κατ’ εντολή της Μέρκελ, των μασόνων, των Εβραίων, των Οστρογότθων κ.λπ; Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης πάντως το ανακοίνωσε, περιχαρής, στο διακαναλικό παραλήρημά του, κάνοντας λόγο για τεράστια διεθνή επιτυχία του μορφώματός του. Λοιπόν: κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από την κ. Ελένη Ζαρούλια και τον κ. Αρτέμη Ματθαιόπουλο επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τη Μόσχα, όπου είχε «εκτεταμένες επαφές με Ρώσους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες».

Κορυφαία όλων και μάλιστα «πολύωρη», ήταν «η συνάντηση με τον σύμβουλο του προέδρου Πούτιν και καθηγητή του Πανεπιστημίου της Μόσχας (ποιανού απ’ όλα;) Αλεξάντερ Ντούγκιν». Ανοιξε ο Πούτιν τις πόρτες του Κρεμλίνου για να υποδεχθεί, τη Ζαρούλια και τον Ματθαιόπουλο; Μάλλον όχι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Μόσχα δεν ερωτοτροπεί με την ανά την Ευρώπη -και στην Ελλάδα- ακροδεξιά.

Κατ’ αρχήν ο Ντούγκιν δεν είναι σύμβουλός του, ούτε καν ανήκει στο περιβάλλον του. Με λίγο ψάξιμο θα μάθει κανείς ότι πρόκειται για μια γραφική φιγούρα, γνωστή για τις φασιστικές της ιδέες που φέρεται (και) ως ανήκων στη στρατιά των συμβούλων του προέδρου της Δούμας Σεργκέι Ναρίσκιν, χωρίς να είναι ακριβώς γνωστό εάν πράγματι σιτίζεται από εκεί.

Υμνητής των «Wafen SS», -τα χαρακτηρίζει «όαση στο πλαίσιο του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος- μέλος του «Εθνικού Μπολσεβίκικου Μετώπου» παλαιότερα και από τους συγγραφείς του πολιτικού προγράμματος του ηγέτη του ΚΚ Ρωσίας Γκενάντι Τζουγκάνοφ, στη μετασοβιετική περίοδο, δηλώνει πλέον θιασώτης του «ρώσικου φασισμού», τον οποίο ορίζει ως «ένα μείγμα φυσικού εθνικού συντηρητισμού και μιας υπέρτατης επιθυμίας για πραγματικές αλλαγές».

Ντούγκιν, Ζαρούλια και Ματθαιόπουλος, οι τρεις αυτοί ογκόλιθοι της γεωπολιτικής σκέψης, κλείστηκαν επί πολλές ώρες, όπως μας πληροφορεί η ανακοίνωση της Χ.Α., και εντρύφησαν σε «ζητήματα παγκόσμιας γεωπολιτικής, ενέργειας, διεθνούς ασφάλειας και πολιτισμού». Τι αποφάνθηκαν; Οτι «η Ελλάδα οφείλει να ΗΓΗΘΕΙ μιας πολιτιστικής (και γεωγραφικής) αυτοκρατορίας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου», με τον «σύμβουλο» του Πούτιν να «θεωρεί πως είναι πεπρωμένο της χώρας μας η δημιουργία μιας νέας αυτοκρατορίας με πολιτιστικό περιεχόμενο βασισμένη στις ελληνικές αξίες».

Και όχι μόνο: οι λαμπροί εκπρόσωποι του έθνους μας, έφεραν στις βαλίτσες τους τη ρητή διαβεβαίωση της εξέχουσας ηγετικής φυσιογνωμίας του «Λευκού Γένους», ότι «η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον φυσικό σύμμαχο της Ρωσίας»! Κατόπιν αυτού αγαπητοί «ραγιάδες» κάντε υπομονή «τούτη την άνοιξη τούτο το καλοκαίρι, ώσπου να (ξανα)πάει του χρόνου τέτοια εποχή που θα έχει σπάσει και το κρύο, στο Μόσκοβο η κ. Ζαρούλια, για να φέρει το σεφέρι». Και για να είστε σίγουροι ρίξτε της μεθαύριο και την ψήφο σας!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή