Ουκρανός δημοσιογράφος έριξε γροθιά στον Μπραντ Πιτ

Ουκρανός δημοσιογράφος έριξε γροθιά στον Μπραντ Πιτ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ύποπτος που συνελήφθη από την αστυνομία για την γροθιά που δέχθηκε στο πρόσωπο χθες το βράδυ ο Αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ είναι ένας Ουκρανός δημοσιογράφος της τηλεόρασης, ο οποίος είναι γνωστός ως "αυτός που αγκαλιάζει τους σταρ". Ο Μπραντ Πιτ γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο χθες το βράδυ ενώ υπέγραφε αυτόγραφα πριν από την πρεμιέρα στο Χόλιγουντ του "Maleficent", της τελευταίας ταινίας της συντρόφου του Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ένας άνδρας πήδησε το διαχωριστικό μπροστά από τον κινηματογράφο El Capitan και επιτέθηκε στον ηθοποιό, μετέδωσε το CNN επικαλούμενο τις δηλώσεις που έκανε ο Λέοναρντ Καλντερόν της αστυνομίας του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ούτε ο Μπραντ Πιτ ούτε η Αντζελίνα Τζολί έδειξαν να ταράζονται από την αιφνιδιαστική αυτή επίθεση.

 Η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο. Πρόκειται για τον 25χρονο Βιτάλι Σεντιούκ, τα κίνητρα του οποίου δεν έγιναν αμέσως γνωστά, έγραψε παράλληλα η Los Angeles Times. Ο Σεντιούκ πέρασε την νύχτα σε ένα κελί.

Ο ύποπτος, γνωστός ως "αυτός που αγκαλιάζει τους σταρ", ο οποίος είναι ένας Ουκρανός δημοσιογράφος της τηλεόρασης, συνηθίζει να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες για να προκαλεί θόρυβο.

Στο Φεστιβάλ των Καννών έπεσε πάνω στο κόκκινο χαλί για να αγκαλιάσει για μερικά δευτερόλεπτα τους αστραγάλους της Αμερικανίδας σταρ Αμέρικα Φεράρα, η οποία προστέθηκε έτσι στον κατάλογο των σταρ που έχει βάλει στο στόχαστρο: Ουίλ Σμιθ, Μαντόνα, Αντέλ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η πρεμιέρα της ταινίας "Maleficent" έγινε χθες στη Γαλλία και στο Βέλγιο, ενώ στις αμερικανικές αίθουσες θα γίνει 30 του μηνός.

Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από το κλασικό παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί ενσαρκώνοντας το ρόλο της φοβερής και πανίσχυρης μάγισσας, αλλά είναι επίσης και η παραγωγός της ταινίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή