Κερδίστε το 8πύρηνο Huawei Ascend G750

Κερδίστε το 8πύρηνο Huawei Ascend G750

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπείτε στον διαγωνισμό για ένα Huawei Ascend G750, το πρώτο «έξυπνο» κινητό με επεξεργαστή οκτώ πυρήνων που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη Wind και τα καταστήματα Public. Για να διεκδικήσετε το smartphone, το οποίο είναι προσφορά της Huawei και της Wind, επισκεφθείτε την ενότητα που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό τον σκοπό στο kathimerini.gr και συμπληρώστε την online φόρμα.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχής ξεκίνησε την Τρίτη 10 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 15 Ιουνίου. Ο νικητής θα προκύψει από κλήρωση που θα γίνει την επόμενη ημέρα, και θα ειδοποιηθεί με e-mail.  

Το Ascend G750 έχει μέγεθος 5,5 ίντσες και «σήμα κατατεθέν» τον επεξεργαστή του MediaTek MT6592, με οκτώ πυρήνες οι οποίοι μπορούν να λειτουργούν παράλληλα, ώστε να εξασφαλίζουν εξαιρετική ταχύτητα για οποιαδήποτε λειτουργία.

Η Huawei φρόντισε επίσης και τα υπόλοιπα υποσυστήματα να είναι εξίσου ποιοτικά με τη CPU. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μνήμη RAM 2 GB, η μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh και η πολύ καλή οθόνη του, η οποία έχει ανάλυση HD και πάνελ IPS, με συνέπεια να εξασφαλίζει ευρείες γωνίες θέασης και αρκετά «ζωντανά» χρώματα.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευχρηστία, το νέο Ascend δέχεται δύο κάρτες SIM που υποστηρίζονται ταυτόχρονα, με εξαίρεση το mobile internet και τη σύνδεση 3G. Επιπλέον, εγγυάται πολύ καλές φωτογραφικές επιδόσεις, καθώς η κύρια κάμερά έχει ανάλυση 13 Megapixel, με φλας LED, αισθητήρα BSI και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Άκρως ικανοποιητική είναι και η κάμερα 5 Megapixel στην πρόσοψη, η οποία έχει φακό 2 mm.

Το smartphone έχει ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 8 GB και δέχεται κάρτες microSD. Έρχεται  με προεγκατεστημένη την έκδοση Android 4.2.2 του λειτουργικού της Google, το οποίο συνδυάζεται με το γραφικό περιβάλλον Emotion UI 2.0  της Huawei.

Η τιμή λιανικής του είναι 299 ευρώ, ενώ διατίθεται φθηνότερα αν συνδυασθεί με ένα συμβόλαιο της Wind.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή