Πρόσωπα: H Τζένιφερ Λόπεζ πάει Μουντιάλ

Πρόσωπα: H Τζένιφερ Λόπεζ πάει Μουντιάλ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντίθετα με ό,τι είχε ειπωθεί στην ανακοίνωση της FIFA τη Δευτέρα, η διεθνούς φήμης σταρ Τζένιφερ Λόπεζ  (φωτ.) ανακοίνωσε σε συνέντευξή της στο Associated Press ότι τελικά θα είναι παρούσα στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Λόπεζ θα ερμηνεύσει το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ «We Are One (Ole Ola)» μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λίτε σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου επίσημου παιχνιδιού του τουρνουά ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κροατία.

…Ενα μέρος της περιοδείας του στις ΗΠΑ ακύρωσε ο διάσημος Βρετανός Μόρισεϊ, επικαλούμενος ασθένεια. Ο τραγουδιστής ισχυρίσθηκε ότι κόλλησε ένα σοβαρό κρυολόγημα από την τραγουδίστρια Κρίστιν Γιανγκ, η οποία επίσης συμμετείχε ως support στην τουρνέ. Εκείνη με τη σειρά της αρνείται πάντως τον ισχυρισμό του Μόρισεϊ, ο οποίος απολογήθηκε στους Αμερικανούς θαυμαστές του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, για το γεγονός ότι δεν θα καταφέρει να εμφανιστεί σε αρκετές πόλεις στις οποίες είχε προγραμματισμένες συναυλίες.

…Στην τεράστια κουβέντα που έχει ανοίξει παγκοσμίως για τη δημοφιλέστατη σειρά «Game of Thrones» έρχεται να προστεθεί και ο δημιουργός των βιβλίων στα οποία αυτή βασίζεται, Τζορτζ Ρ. Μάρτιν. Οχι φυσικά προκειμένου να απολογηθεί για κάποιον από τους δεκάδες «φαγωμένους» ήρωες, αλλά για να κάνει το μικρό του παράπονο για τη μικρή διάρκεια του κάθε κύκλου. Θυμίζουμε ότι η κάθε σεζόν αποτελείται από 10 μόλις (πανάκριβα) επεισόδια, τα οποία προφανώς αφήνουν πολλά από τα γραφόμενα των βιβλίων εκτός.

…Κυκλοφόρησε ο νέος πολυαναμενόμενος δίσκος του σύγχρονου γκουρού των garage blues Τζακ Γουάιτ. Παραδοσιακός και ταυτόχρονα ρηξικέλευθος ο πρώην τραγουδιστής και συνθέτης των White Stripes μπαίνει σε νέες κιθαριστικές -και όχι μόνο- εξερευνήσεις με το νέο του άλμπουμ, το οποίο φέρει τον τίτλο «Lazaretto» και περιλαμβάνει τόσο κανονικά (με στίχους) όσο και ορχηστρικά κομμάτια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή