Διαγωνισμός: Κερδίστε το HTC ONE (M8) αξίας 719€

Διαγωνισμός: Κερδίστε το HTC ONE (M8) αξίας 719€

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Cosmote προσφέρει σε έναν τυχερό επισκέπτη του kathimerini.gr το HTC ONE (M8), το νέο premium smartphone της HTC, αξίας 719€. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, μπείτε στην ειδική ενότητα του kathimerini.gr και συμπληρώστε την online φόρμα με τα στοιχεία σας, μέχρι και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 18 Ιουλίου. Ο νικητής θα προκύψει από κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 21 Ιουλίου, στα γραφεία της «Καθημερινής».

Το νέο HTC ONE (M8) ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ μπορεί να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που δίνει η Cosmote μέσα από το δίκτυό της. Έτσι, το smartphone είναι συμβατό με την αποκλειστική υπηρεσία HD Voice της εταιρείας ενώ, χάρις στη 4G συνδεσιμότητα, η συσκευή μπορεί να αξιοποιήσει τις κορυφαίες ταχύτητες mobile internet που παρέχει η Cosmote στους πελάτες της.

Το νέο smartphone της HTC δείχνει τον premium χαρακτήρα του από το πρωτοποριακό και εργονομικό ντιζάιν του, όπως και από τη μεταλλική κατασκευή του από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Παράλληλα, διαθέτει τεχνικές προδιαγραφές που θα αφήσουν ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Ξεκινώντας από την 5’’ οθόνη του, ανάλυσης Full HD και τεχνολογίας Super LCD 3, η οποία αποδίδει ζωντανά χρώματα και προσφέρει μεγάλες γωνίες θέασης.

Η συσκευή εγγυάται όμως και εντυπωσιακές επιδόσεις, τις οποίες «χρωστά» στον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 801 και τη μνήμη RAM 2 GB. Την ίδια στιγμή, ανεβάζει τον πήχυ στη λήψη φωτογραφιών, αφού για παράδειγμα δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει κανείς την εστίαση των εικόνων μετά τη λήψη.

Από τα υπόλοιπα υποσυστήματά του ξεχωρίζει επίσης το ενσωματωμένο ηχείο, το οποίο παίρνει «άριστα» στην αναπαραγωγή μουσικής. Επίσης, με τον ενσωματωμένο δείκτη υπερύθρων και το λογισμικό που ενσωματώνει, το «έξυπνο» τηλέφωνο μπορεί να αναλάβει και τον ρόλο «έξυπνου» τηλεκοντρόλ, προτείνοντας νέες εκπομπές με βάση τις προηγούμενες προτιμήσεις του χρήστη.

Κάθε λογαριασμός e-mail εξασφαλίζει μία συμμετοχή στον διαγωνισμό. Ο νικητής της κλήρωσης θα ανακοινωθεί στο kathimerini.gr και θα ειδοποιηθεί για τον τρόπο που θα παραλάβει το smartphone.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή