ΥΠΕΚΑ: Σύμπραξη με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Ρ. Ο’ Μπάρι για την προστασία των δελφινιών

ΥΠΕΚΑ: Σύμπραξη με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Ρ. Ο’ Μπάρι για την προστασία των δελφινιών

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Το κανονιστικό πλαίσιο που αφορά στην αιχμαλωσία των κητωδών και των δελφινιών, σε συνάρτηση με πρωτοβουλίες χωρών όπως η Ινδία και η Κύπρος για την απαγόρευση αιχμαλωσίας δελφινιών και άλλων θαλάσσιων θηλαστικών, συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη με τον βραβευμένο με Όσκαρ εμπειρογνώμονα θαλασσίων θηλαστικών Ρίκ Ο' Μπάρι.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από το ΥΠΕΚΑ, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις θαλάσσιες προστατευόμενες περιοχές, στην προστασία των ειδών σε αυτές και των υπολοίπων ειδών εν γένει, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε και ο ειδικός γραμματέας υδάτων, Κώστας Τριάντης.

Ο κ. Ο' Μπάρι είναι συντελεστής του βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ «The Cove», επικεφαλής της οργάνωσης «International Marine Mammal Project», ενώ δραστηριοποιείται στο πλαίσιο των προγραμμάτων Earth Island Institute ως ιδρυτής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Dolpin Project».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή