Δύο οικονομικά Windows tablet της Toshiba στην ελληνική αγορά

Δύο οικονομικά Windows tablet της Toshiba στην ελληνική αγορά

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέα tablet με Windows 8.1 και αρκετά ελκυστική τιμή θα λανσάρει η Toshiba τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα. Ο λόγος για τα Toshiba Encore 2 10,1'' και 8'', που αναμένεται να κοστίζουν 299 και 199 ευρώ αντίστοιχα, και τα οποία παρουσιάσθηκαν σε χθεσινή εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου, μαζί με τις τηλεοράσεις και τους φορητούς υπολογιστές που η ιαπωνική εταιρεία προορίζει επίσης για την ελληνική αγορά.

Κοινό χαρακτηριστικό και των 2 tablet είναι η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και το εργονομικό τους ντιζάιν, όπως επίσης και ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Atom, ο οποίος εξασφαλίζει επιδόσεις που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του μέσου χρήστη. Αρκετά ποιοτική είναι επίσης η οθόνη τους, ανάλυσης 1280 x 800 pixel, με φωτεινότητα που την καθιστά ευδιάκριτη ακόμη και σε δυνατό εξωτερικό φως.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, η αυτονομία τους αγγίζει τις 9 και 8,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο HD, για το 10,1 και 8 ιντσών μοντέλο αντίστοιχα. Τα καινούρια Encore 2 έρχονται επίσης εξοπλισμένα με δύο κάμερες, ηχεία Dolby Digital Plus Advanced Audio, αποθηκευτικό χώρο 32 GB και υποδοχή για κάρτες microSD.

Οι επιπλέον προσθήκες που έχουν γίνει στο 10,1'' tablet είναι η μεγαλύτερη μνήμη RAM (2 GB) και η υποδοχή  Micro-HDMI. Επίσης, για το μέγεθός του έχει σχεδιασθεί το προαιρετικό Toshiba Bluetooth Keyboard, το οποίο μετατρέπει την ταμπλέτα σε notebok, αν και το πληκτρολόγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με το μικρότερο Encore 2.

Τα δύο μοντέλα βασίζονται στην έκδοση “Windows 8.1 με Bing” του λειτουργικού της Microsoft, το οποίο σημαίνει πως έρχονται με προεγκατεστημένες τις υπηρεσίες της αμερικανικής εταιρείας.  Επίσης, έρχονται με δωρεάν λεπτά για κλήσεις από το Skype και ετήσια συνδρομή στο Microsoft Office 365, που περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access και OneNote. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή