Εκτός Μουντιάλ ο Νειμάρ λόγω κατάγματος σπονδύλου

Εκτός Μουντιάλ ο Νειμάρ λόγω κατάγματος σπονδύλου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νειμάρ, το ποδοσφαιρικό αστέρι της Βραζιλίας στον Παγκόσμιο Κύπελλο, θα χάσει τα υπόλοιπο της διοργάνωσης όπως μετέδωσε το βραζιλιάνικο αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο SporTV.

Το κανάλι επικαλούμενο δηλώσεις του γιατρού της ποδοσφαιρικής εθνικής ομάδας της Βραζιλίας ανέφερε ότι ο τραυματισμός του Νειμάρ στον νικηφόρο αγώνα με την Κολομβία είναι πολύ σοβαρός όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου οδηγήθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Όπως είπε ο γιατρός Ροντρίγκο Λασμάρ ο Νειμάρ έχει υποστεί κάταγμα σπονδύλου.

"Δεν είναι σοβαρό, υπό την έννοια ότι δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, αλλά θα πρέπει να μείνει ακίνητος για να ανακάμψει" είπε ο γιατρός. "Δυστυχώς, δεν πρόκειται να παίξει", ανέφερε επίσης ο Λασμάρ προσθέτοντας ότι όπως αναμένεται, θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να ανακάμψει πλήρως ο ποδοσφαιριστής.

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στις τάξεις των οπαδών της «σελεσάο».

«Είναι σαν έχουμε χάσει το παιχνίδι», ανέφερε μια γυναίκα οπαδός της Βραζιλίας έξω από το γήπεδο. «Είναι τραγικό, είμαι παρά πολύ στενοχωρημένη, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πέρα από το γεγονός ότι είναι ο πλέον διαφημισμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αποτελούσε και τη μοναδική αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα για τον Φελίπε Σκολάρι, έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ σε πέντε συμμετοχές.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι πλην αυτού, ο μοναδικός επιθετικός της «σελεσάο», που έχει καταφέρει να βρει δίχτυα είναι ο Φρεντ, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο δριμύτατης κριτικής για τις εμφανίσεις του.

Σίγουρα, πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα στα όνειρα των Βραζιλιάνων για κατάκτηση της κορυφής, με τον Σκολάρι να αναζητά πλέον εναλλακτικές λύσεις στον επιθετικό τομέα, τις οποίες όμως δεν φαίνεται να διαθέτει.

Επόμενη αναμέτρηση για τη Βραζιλία, ο ημιτελικός απέναντι στους Γερμανούς, την ερχόμενη Τρίτη στις 23:00 ώρα Ελλάδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή