Ιχθείς

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τάραξε τα (λιμνάζοντα) νερά σου!

Το επόμενο διάστημα η επιτυχία στον επαγγελματικό σου τομέα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πλάνο και την τακτική που θα εφαρμόσεις. Μην αφήνεις τα σχόλια όσων σε αντιπαθούν να ρίξουν το ηθικό σου. Να θυμάσαι ότι η υπομονή πάντα αμείβεται, οπότε μην βιάζεσαι και κυρίως μην πιέζεις καταστάσεις. Μην αφήνεις τρίτους να λειτουργούν στο παρασκήνιο και να σου βάζουν συνεχώς εμπόδια και τρικλοποδιές. Οι εποχές είναι δύσκολες και οι αξίες που πρεσβεύεις θα δοκιμαστούν πολύ. Αν σου αρέσει κάποιος, μη διστάσεις στιγμή να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Δώσε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σου, αν δεις πως ο αυξημένος φόρτος εργασίας σε πνίγει. Το τελευταίο διάστημα έχεις την τάση να καλείτε ολοένα και περισσότερους φίλους στο σπίτι, κάτι που μόνο σε καλό εντέλει μπορεί να καταλήξει!

FORTUNE COOKIE

Να είσαι αυτός που είσαι και να λες αυτό που αισθάνεσαι, γιατί αυτοί που δίνουν σημασία δεν έχουν σημασία και αυτοί που έχουν σημασία δεν δίνουν σημασία.

INSPIRATION

Savage Garden – Break Me Shake Me

https://www.youtube.com/watch?v=tJY6xGm_6f0

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή