Ippolito by the sea: Η Παυλίνα Παπαηλιοπούλου δημιουργεί τις πιο ωραίες τσάντες για να μεταφέρεις τις καλοκαιρινές σου ιστορίες

Ippolito by the sea: Η Παυλίνα Παπαηλιοπούλου δημιουργεί τις πιο ωραίες τσάντες για να μεταφέρεις τις καλοκαιρινές σου ιστορίες

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πιο ωραίες ιδέες έρχονται στα πιο απίθανα μέρη, και η νέα συλλογή ippolito by the sea της Παυλίνας Παπαηλιοπούλου έρχεται να το επιβεβαιώσει. Η ιδέα για μία συλλογή που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά τσάντες θαλάσσης προέκυψε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Αντίπαρο. Και φυσικά δεν έχασε καθόλου χρόνο για να την υλοιποιήσει.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

«Σκεφτόμουν πόσο κρίμα είναι που δεν υπάρχουν ippolito στα νησιά, καθώς έκανα βόλτες στα μαγαζάκια. Επειδή όμως δεν είχε νόημα να φτιάξω δερμάτινες τσάντες για το καλοκαίρι, αποφάσισα να κάνω κάτι πιο χρηστικό αλλά και προσιτό» μου λέει η Παυλίνα, τονίζοντας ότι είναι μία σχεδιάστρια που θέλει να κάνει χρηστικά πράγματα. Η Παυλίνα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το καλοκαιρινό  project, το οποίο ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα –  όπως της αρέσει άλλωστε να γίνονται όλες οι δουλειές της. Πριν προλάβω να σκεφτώ πόσο μου αρέσει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που τολμούν να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα, η Παυλίνα μου συστήνει τις δύο βασικές τσάντες που απαρτίζουν τη συλλογή. Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Η Besea ή Βe sea αν παίξεις με τα γράμματα, όπως αρέσκεται η ίδια να κάνει, είναι εμπνευσμένη από τη μητέρα της και προορίζεται για όλες τις υπόλοιπες που πρέπει να μεταφέρουν σχεδόν τα πάντα όταν πάνε στη θάλασσα με τα παιδιά τους. Δεν είναι μόνο το βολικό σχέδιο, οι παστέλ δερμάτινες λεπτομέρειες και η εκπληκτική αδιάβροχη φόδρα που κάνουν την Besea την απόλυτη must have τσάντα για την παραλία, αλλά και η απίστευτη χωρητικότητά της, κάτι που μόνο μία γυναίκα μπορεί να κατανοήσει. Σειρά έχει το backpack θαλάσσης Seagal, το οποίο είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι άνετο και μαλακό στους ώμους και φυσικά να αντέχει να σηκώσει το βάρος όχι μόνο των δικών σου πραγμάτων αλλά και του φίλου σου. «Έχω χρησιμοποιήσει λινάτσα που είναι ένα υλικό ανθεκτικό και ταυτόχρονα καλοκαιρινό. Και οι δύο τσάντες είναι σχεδιασμένες ώστε να αντέχουν αρκετό βάρος, εκτός φυσικά από την άπλετη χωρητικότητά τους» εξηγεί η Παυλίνα, η οποία δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Εξού και η δημιουργία του Seashell purse, ενός εύχρηστου νεσεσέρ που έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά κάθε τσάντα.

Το μόνο που θέλει η Παυλίνα είναι να δεις τις τσάντες της να ταξιδεύουν, να μεταφέρουν καλοκαιρινές ιστορίες και αναμνήσεις και φυσικά να μεταδίδουν τη φιλοσοφία του ippolito που δεν είναι άλλη από «απλότητα, ποιότητα και χαρά» – κάτι που ισχύει για κάθε συλλογή που έχει δημιουργήσει. Εμείς, δεν έχουμε παρά να ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε μαζί τους σε αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Info

www.ippolito.gr

Βουλής 38, Σύνταγμα

210 3315051

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή