Το νέο άρωμα της Jennifer Aniston μυρίζει θάλασσα

Το νέο άρωμα της Jennifer Aniston μυρίζει θάλασσα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Jennifer Aniston συνεχίζει να επεκτείνει την αυτοκρατορία της, λανσάροντας το νέο της άρωμα "J" αυτή την εβδομάδα. Μετά από τρία χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου της αρώματος "Lolavie", η Aniston εμπνέεται από το καλοκαίρι και τη θάλασσα και δημιουργεί ένα άρωμα που θυμίζει τον ωκεανό.

Η 45άχρονη ηθοποιός δείχνει υπέροχη στο κουτί του νέου της αρώματος,το οποίο κυκλοφορεί σε ένα καταγάλανο μπουκάλι. Με τα μαλλιά της να έχουν το σπάσιμο των κυμάτων και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της, η Aniston ενσωματώνει όλη τη φιλοσοφία του αρώματός της σε μία εικόνα.

Το "J", το οποίο είναι σχεδιασμένο για το καλοκαίρι,  αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας. "Το πρώτο μου άρωμα είναι ένα καθαρό, θηλυκό άρωμα – μου θυμίζει τον τρόπο που μυρίζεις μόλις φτάσεις στην παραλία: φρέσκια, με ένα άγγιγμα αντηλιακού και άμμου. Αυτό το άρωμα είναι το συμπλήρωμά του. Κρύβει τη μυρωδιά της αλμύρας και  μου θυμίζει μια μέρα στον ωκεανό. Είναι χαλαρό  και δροσερό" αποκάλυψε η δημιουργός του στο People.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή