Πέντε tips για να οργανώσεις το υπνοδωμάτιό σου

Πέντε tips για να οργανώσεις το υπνοδωμάτιό σου

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θυμάσαι που είχες δώσει υπόσχεση ότι φέτος θα είσαι πιο τακτική; Μιας και είμαστε ήδη στα μισά του χρόνου, ήρθε η ώρα να την τηρήσεις. Δεδομένου ότι κοιμάσαι τουλάχιστον έξι με οκτώ ώρες και κάποιες ακόμα για να χαλαρώσεις, το υπνοδωμάτιο αποτελεί ένα από τα πιο βασικά δωμάτια του σπιτιού. Κι επειδή η ψυχική σου ηρεμία σχετίζεται άμεσα με τον χώρο, σου δίνουμε πέντε εύκολες συμβουλές για να έχεις ένα τακτοποιημένο υπνοδωμάτιο.

Μετέφερε τον υπολογιστή σου ή το laptop σε άλλο δωμάτιο. Ιδανικά, τα υπνοδωμάτια πρέπει να εξυπηρετούν μόνο σκοπούς που αφορούν τον ύπνο, τη χαλάρωση και το ρομάντσο. Αν δεν υπάρχει χώρος στο υπόλοιπο σπίτι, προμηθεύσου ένα ειδικό έπιπλο όπου θα μπορείς να αποθηκεύεις το laptop ώστε να μην βρίσκεται στο οπτικό σου πεδίο.

Χάρισε ρούχα και παπούτσια που έχεις να φορέσεις πάνω από έναν χρόνο και απλά καταλαμβάνουν χώρο στην ντουλάπα σου. Πρόσθεσε επίσης, σεντόνια ή πετσέτες αλλά και βιβλία που δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσεις. Επέλεξε την αγαπημένη σου Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση και δώρισέ τα. Μόλις το κάνεις, τακτοποίησε τον επιπλέον χώρο που μόλις κέρδισες.

Κάνε εκκαθάριση των χαρτιών και των περιοδικών που σκονίζονται στο κομοδίνο σου και στείλε στην ανακύκλωση ό,τι δεν θέλεις πια.

Πέταξε οτιδήποτε δεν είναι σε καλή κατάσταση για να το δωρίσεις.

Προμηθεύσου μία παπουτσοθήκη, θήκες για τα ρούχα, καθώς επίσης και καλάθια ειδικά σχεδιασμένα για να αποθηκεύονται κάτω από το κρεβάτι. Όσα λιγότερα αντικείμενα έχεις στο οπτικό σου πεδίο τόσο πιο ήρεμο περιβάλλον δημιουργείς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή