Νέα σημαντική διάκριση για την Aegean

Νέα σημαντική διάκριση για την Aegean

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιμέλεια: Κυριακή Βασσάλου

Περισσότεροι από 18 εκατομμύρια επιβάτες ξεχώρισαν την ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τέσσερις συνεχείς χρονιές -και πέντε από το 2009- βραβεύεται η Aegean ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη», στο πλαίσιο των διεθνών αεροπορικών βραβείων Skytrax World Airline Awards. Η παραπάνω διάκριση είναι το αποτέλεσμα ψηφοφορίας, όπου συμμετείχαν 18,85 εκατομμύρια επιβάτες από 160 χώρες και περισσότερες από 100 εθνικότητες και οι οποίοι επιβράβευσαν την ελληνική αεροπορική εταιρεία για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες της.

«Η επαναλαμβανόμενη διάκριση της Aegean αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η Ελλάδα διαθέτει επιχειρήσεις που μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά σε διεθνές και υψηλό επίπεδο και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες προσελκύοντας αντίστοιχου επιπέδου τουρισμό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο  αντιπρόεδρος της Aegean, Ευτύχιος Βασιλάκης, κατά την παραλαβή του βραβείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή