Πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια: Πως θα τα πετύχεις

Πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια: Πως θα τα πετύχεις

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περιποίηση των φρυδιών σου είναι εξίσου σημαντική με εκείνη  άλλων χαρακτηριστικών  του προσώπου σου, ειδικά  τώρα που το natural look είναι must τώρα το καλοκαίρι. Εκτός, όμως, από την περιποίηση, τα έντονα φρύδια  έχουν γίνει τάση εδώ και περίπου ένα χρόνο. Τα πρωτοείδαμε στην πασαρέλα του οίκου Celine στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι το 2013 και τα υιοθετήσαμε κυρίως εξαιτίας της creative director του Phoebe Philo και του top model Cara Delevingne.

Αν δεν μπορείς να πετύχεις μόνη σου τα πυκνά, καλοσχηματισμένα και έντονα φρύδια, τότε μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό, αφού το σχήμα είναι το Α και το Ω στην περιποίηση τους. Αν πάλι προτιμάς να τα φροντίσεις μόνη σου, μερικές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την τάση του καλοκαιριού.

Σχήμα :

Πριν αρχίσεις να βγάζεις τα φρύδια σου με το τσιμπιδάκι, μην ξεχάσεις να τα βουρτσίσεις με ένα ειδικό εργαλείο που μοιάζει με βουρτσάκι μάσκαρας. Αν κάποιες τρίχες  προεξέχουν από το σχήμα που θέλεις να δώσεις, μη διστάσεις να τις κόψεις με ένα ψαλιδάκι. Αν δεν είσαι σίγουρη για το σχήμα που θέλεις να δώσεις στα φρύδια σου, τότε σχημάτισε το ιδανικό περίγραμμα για σένα με ένα άσπρο μολύβι.

Χρώμα:

Πριν διαλέξεις  μολύβι φρυδιών, να λάβεις υπ’ όψιν σου το χρώμα των μαλλιών σου. Αν είσαι ξανθιά, τότε τόνισε τα φρύδια σου με λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το καφέ. Αν είσαι κοκκινομάλλα, τότε προτίμησε  τα σκούρα χρώματα, αλλά μην το παρακάνεις. Τέλος, αν είσαι μελαχρινή, πες «ναι» σε ένα πιο ανοιχτόχρωμο μολύβι φρυδιών, αφού έτσι θα εξισορροπηθεί ο τόνος του δέρματός σου.

Εxtra Tips:

• Μπορείς να δώσεις επιπλέον λάμψη στα πυκνά φρύδια σου με το ειδικό gel φρυδιών  που θα βρεις σε κάποιο πολυκατάστημα. 

• Για να έχεις ένα αποτέλεσμα που να θυμίζει τα φρύδια της Cara Delevigne, βούρτσισε το πιο παχύ μέρος των φρυδιών σου, κοντά στην εσωτερική γωνία, κατ’ ευθείαν πριν από την εφαρμογή του gel. Για επιπλέον χρώμα, χρησιμοποίησε ένα τζελ φρυδιών με χρώμα.

Σοφία Χρήστου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή