Τrivago: 10 ελληνικά νησιά στα δημοφιλέστερα της Μεσογείου

Τrivago: 10 ελληνικά νησιά στα δημοφιλέστερα της Μεσογείου

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tα 10 από τα 30 δημοφιλέστερα νησιά στη Μεσόγειο για διακοπές στο δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου είναι ελληνικά με βάση τις αναζητήσεις που έλαβαν χώρα στις 47 πλατφόρμες κρατήσεων της Τrivago από την 1η Απριλίου έως και τις 30 Ιουνίου.

Ειδικότερα, στην 6η θέση βρίσκεται η Κρήτη, στην 8η η Σαντορίνη, στη 12η η Ρόδος, στη 13η η Μύκονος, στη 15η η Κέρκυρα, στην 21η η Ζάκυνθος, στην 23η η Κως, στην 24η η Πάρος, στην 26η η Μήλος και στην 27η η Ιος. Στην πρώτη πεντάδα των δημοφιλέστερων προορισμών βρίσκονται η Μαγιόρκα, η Σικελία, η Τενερίφη, η Σαρδηνία και η Ιμπιζα. Οι φθηνότερες ξενοδοχειακές τιμές μεταξύ των 30 δημοφιλέστερων προορισμών με βάση τη λίστα της Trivago.gr συναντώνται σε πέντε ελληνικά νησιά. Στη Μήλο η μέση ξενοδοχειακή τιμή ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο διαμορφώθηκε σε 81 ευρώ, στην Κέρκυρα και στην Πάρο σε 85 ευρώ, στη Ζάκυνθο στα 90 ευρώ και στην Ιο στα 91 ευρώ. Στον αντίποδα, την πρώτη θέση με την ακριβότερη ξενοδοχειακή τιμήν η οποία φθάνει στα 267 ευρώ, μοιράζονται η Μύκονος και η Φορμεντέρα.

Στο μεταξύ με το πρώτο βραβείο Gold Award για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση στους πελάτες της βραβεύθηκε η εταιρεία Airtickets.gr στον ετήσιο διαγωνισμό CRM Grand Prix 2013 της Teleperformance Hellas. Στον σχετικό διαγωνισμό συμμετείχαν 44 εταιρείες από 8 διαφορετικούς κλάδους δραστηριότητας που απασχολούν συνολικά πάνω από 2.000 εργαζομένους σε τμήματα εξυπηρέτησης πελατών. Ο διαγωνισμός CRM Grand Prix πραγματοποιείται στην Ελλάδα από την Τeleperformance Hellas, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance. Βασίζεται σε 11 ποιοτικές και ποσοτικές παραμέτρους μέτρησης τηλεφωνικών κλήσεων όπως μεταξύ άλλων ο χρόνος αναμονής, η ευγένεια, η αντίληψη, η κατανόηση, η αποτελεσματικότητα της ανταπόκρισης και η καταλληλότητα της προτεινόμενης λύσης. Στη χώρα μας οι εκπρόσωποι από τις συμμετέχουσες εταιρείες στον φετινό διαγωνισμό δέχτηκαν 1.320 «μυστικές» κλήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή