H Mist.io στο IQbility

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Mist.io είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται σε διαχειριστές συστημάτων και προγραμματιστές με στόχο να τους βοηθήσει να απλοποιήσουν τη διαχείριση και παρακολούθηση των servers τους.  Υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή δημόσια και ιδιωτικά clouds ώστε ο χρήστης να έχει με μια ματιά, εικόνα της λειτουργίας των servers του, σε όποιον πάροχο και αν βρίσκονται.

Σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στους servers, ο χρήστης ενημερώνεται άμεσα και μπορεί να δράσει για να διορθώσει το πρόβλημα, από όπου και αν βρίσκεται  και από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο (laptop, smartphone ή tablet). Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες βελτιώνουν δραστικά τον χρόνο αντίδρασής τους και αυξάνουν το uptime των υπηρεσιών τους.

Ιδρυτές είναι οι Χρίστος Ψάλτης , Δημήτρης  Μωραϊτης, Μάρκος Γώγουλος και Μιχάλης Μουζουράκης.

Το συνολικός ύψος της επένδυσης είναι 100.000 $, εκ των οποίων IQbility και  PJTechCatalyst, εισέφεραν το ποσό των 20.000 $ και 80.000 $ αντίστοιχα, ενώ η εταιρεία θα φιλοξενηθεί στις υποδομές του IQbility για το επόμενο χρονικό διάστημα και θα αναπτύξει συνέργειες με εταιρείες του ομίλου Quest.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή