Samsung Lab: Σεμινάριο θετικής σκέψης‏

Samsung Lab: Σεμινάριο θετικής σκέψης‏

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Presentation & Communication skills – Thinking Positively” που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στο INNOVATHENS Powered by Samsung (Samsung Lab), τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills”, έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για το πώς να σκέφτονται θετικά, ώστε να μπορούν να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν το άγχος, τον εκνευρισμό και την αρνητικότητα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο). Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή