Στη Στόουκ ο Κρκιτς, διάψευση για Σαβιόλα

Στη Στόουκ ο Κρκιτς, διάψευση για Σαβιόλα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η αποστολή του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, οι ιθύνοντες του «τρέχουν» ουκ ολίγες μεταγραφικές υποθέσεις, με στόχο να τις διευθετήσουν το συντομότερο δυνατό. Η περίπτωση του Μπόγιαν Κρκιτς χάθηκε οριστικά, αφού ο 23χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την αγγλική Στόουκ Σίτι. Δύσκολα θα σημειωθεί κάποια εξέλιξη και στην περίπτωση του Νορντίν Αμραμπατ της Γκαλατασαράι.

Για τον Τζίμι Ντουρμάζ, συνεχίζονται οι συζητήσεις και είναι πολύ πιθανό ο ακραίος χαφ που αγωνίζεται στην Τουρκία να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός της Γκενκ, Γέλε Φόσεν είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που έχει προταθεί στους πρωταθλητές Ελλάδος και η περίπτωσή του εξετάζεται.

Στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει η πρώτη γνωριμία του Πουλίδο με τον Μίτσελ και τους νέους του συμπαίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μεξικανός επιθετικός δεν θα ενταχθεί τελικώς στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην Αμερική.

Για τον Χαβιέρ Σαβιόλα, οι άνθρωποι των «Πειραιωτών» τονίζουν πως είναι παίκτης του Ολυμπιακού, διαψεύδοντας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο μάνατζερ, Κριστιάν Οτέρο έχει τα δικαιώματά του και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με αγγλική ομάδα: «Ο Σαβιόλα δεν έχει κανέναν Οτέρο για μάνατζερ. Οποια ομάδα τον θέλει, να έρθει να μας κάνει πρόταση».

Να σημειωθεί πως σήμερα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αναχωρήσουν για το Τορόντο όπου τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (3 π.μ. ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσουν τη Μίλαν. Επίσης, δεν επιβεβαιώθηκαν απ’ τους Πειραιώτες δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη τον Αύγουστο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή