Ολοι παρόντες στο Καρπενήσι

Ολοι παρόντες στο Καρπενήσι

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ανταπόκριση των κληθέντων παικτών στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας που άρχισε χθες, δεν δέχτηκε άλλο… ασφαλιστικό «πλήγμα», αφού η έκδηλη διάθεση όλων να δουλέψουν για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, χαρακτήρισε το πρώτο ραντεβού των 16 διεθνών και του Φώτη Κατσικάρη. Στα γραφεία της ΕΟΚ, έγινε και νέα επίσκεψη των ειδικών συμβούλων της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την μελέτη των ασφαλιστηρίων αποζημίωσης σε περίπτωση τραυματισμού των διεθνών, αλλά οι τρεις «ερυθρόλευκοι», Πρίντεζης, Σλούκας και Μάντζαρης έδειξαν ότι δεν ασχολήθηκαν καν με το όλο θέμα και επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της αποστολής για το Καρπενήσι, χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Υπήρχαν αρκετά προβλήματα της τελευταίας στιγμής και κάποιες υποθέσεις ήταν ανοικτές, αλλά τελικά μπήκαν στο λεωφορείο, αυτοί που έπρεπε να μπουν. Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας και θα γίνει το πρώτο βήμα για να γνωρίσουμε την ομάδα και να μας γνωρίσει. Θα βάλουμε τις βάσεις. Δεν έχουμε μια πολύ καινούργια φιλοσοφία. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Θέλω να είμαστε υγιείς και ν’ απολαύσουμε τη δουλειά για να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα» είπε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Φώτης Κατσικάρης.

Ο νέος αρχηγός της, Νίκος Ζήσης, συμπληρώνοντας 10 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έδωσε το στίγμα διάθεσης που επιβάλλεται να έχει κάθε παίκτης που δέχεται κλήση από τον εκάστοτε προπονητή για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην τελική δωδεκάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό οι δώδεκα παίκτες που θα είναι στην ομάδα να γουστάρουν που θα παίζουν σε αυτή, είτε λίγο είτε πολύ. Προσωπικά, το λέω κάθε χρόνο πως αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να έρχομαι στην Εθνική κι ας περνούν τα χρόνια και ας συσσωρεύεται η κόπωση όλης της χρονιάς από τους συλλόγους» υπογράμμισε ο Ζήσης, ενώ το νέο πρόσωπο της Εθνικής ανδρών, Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ανυπόμονος να βρεθεί μαζί με τους άλλους διεθνείς: «Θέλω να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δούμε πώς θα πάει. Για μένα είναι ένας πόλεμος. Ενας άλλος 19χρονος θα είχε τρακ, εγώ όμως όχι. Εχω μιλήσει με τον κόουτς κι ό,τι μου ζητήσει θα το κάνω».

Στον ΠΑΟ ο Νέλσον

H πέμπτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού (Παπαγιάννης, Λούντζης) και τρίτη ξένου παίκτη (Σλότερ, Μπατίστα), είναι ο Αμερικανός Ντε Μάρκους Νέλσον (29 χρ., 1.89μ.) που έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα και αποκτήθηκε με διετές συμβόλαιο (1+1) για να ενισχύσει τους «πράσινους» στις θέσεις του πλέι μέικερ και του σούτινγκ γκαρντ, ύστερα και από την παραμονή του Καλάθη στο ΝΒΑ. Ο Νέλσον που δήλωσε ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους, είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Ντιούκ, έχει παίξει 26 παιχνίδια στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σε δύο διαφορετικές περιόδους, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα έξι ευρωπαϊκών ομάδων. Ο ΠΑΟ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 17χρονου Αντώνη Κόνιαρη από τον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή