Στην Ελλάδα αύριο ο Ρανιέρι, αποφάσεις για τους συνεργάτες

Στην Ελλάδα αύριο ο Ρανιέρι, αποφάσεις για τους συνεργάτες

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα αναμένεται αύριο ο Κλαούντιο Ρανιέρι προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΠΟ και να διαδεχθεί τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Ο Ιταλός προπονητής, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Μονακό και έχει κάτσει στους πάγκους των Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι, Ρόμα, Γιουβέντους, Ιντερ κ.ά. θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με αποδοχές που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι μειωμένες σε σχέση με του προκατόχου του και ανέρχονται στις 600.000 ευρώ ετησίως.

Την Παρασκευή ο νέος προπονητής θα επιθεωρήσει το προπονητικό κέντρο της Εθνικής στον Αγιο Κοσμά και το ξενοδοχείο στο οποίο μένει η ομάδα στους εντός έδρας αγώνες. Από την Αθήνα αναμένεται να αναχωρήσει το Σάββατο. Με την έλευση του Κλαούντιο Ρανιέρι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Εθνικής. Ενόψει της έναρξης των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016 το φθινόπωρο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους παίκτες που θα επιλέξει αλλά και στα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν και θα έχουν ρόλο στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή