Τον Μπούι εξετάζει ο ΠΑΟ, δυνατή πρόβα με Ατρόμητο

Τον Μπούι εξετάζει ο ΠΑΟ, δυνατή πρόβα με Ατρόμητο

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περίπτωση του Ουασίμ Μπούι εξετάζει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να καλύψει το κενό που πιθανότατα αφήνει ο Μεχντί Αμπέντ. Ο 21χρονος Ολλανδός μέσος ανήκει στο δυναμικό της Γιουβέντους και σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ θα ενταχθεί στους «πράσινους» με τη μορφή δανεισμού. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τον είχε υπό τις οδηγίες του στα τμήματα υποδομής του Αγιαξ. Ο Μπούι έχει γεννηθεί στη Λιβύη, σε μικρή ηλικία αποκτήθηκε από τον «Αίαντα» και από εκεί, το 2012, πήρε μεταγραφή για τη Μεγάλη Κυρία, η οποία τον έχει παραχωρήσει σε Μπρέσια και Αμβούργο. Είναι, επίσης, διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας.

Το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με σταθερά βήματα, με την ομάδα να πορεύεται βασιζόμενη στον περυσινό της «κορμό». Ενα δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι στιγμής θα φανερωθεί στο σημερινό (21.00, novasports 1, HD1) φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να κάνει δοκιμές ενόψει της αναμέτρησης με τη Σταντάρ Λιέγης στις 30/7, χρησιμοποιώντας πιθανότατα την ενδεκάδα που θα παρατάξει και κόντρα στους Βέλγους. Στη διάθεσή του βρίσκεται ο Ντάνιελ Πράνιτς, όχι όμως και ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος σε περίπου δέκα ημέρες.

• Τρεις ώρες πριν από την έναρξη του φιλικού με τον Ατρόμητο θα υπάρχουν τρία σημεία έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου για όσους φιλάθλους επιθυμούν να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη ή να προμηθευτούν τις νέες κάρτες διαρκείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή