Σύντομα (23/7/14)

2' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΥΔΑΠ προχωρεί σε σταδιακή αντικατάσταση οχημάτων της

H EΥΔΑΠ αντικαθιστά τα οχήματά της με νέα, σύγχρονα, χαμηλής εκπομπής ρύπων και ελάχιστης ενεργειακής κατανάλωσης. Σε χθεσινή της ανακοίνωση, η επιχείρηση ύδρευσης υπογραμμίζει ότι, ως ευαισθητοποιημένη σε θέματα ενεργειακής εξοικονόμησης και προστασίας του περιβάλλοντος, θέτει πάντα ως βασικό κριτήριο κάθε ενέργειας αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον. Τα νέα οχήματα, με αυξημένα πρότυπα ασφαλείας, θα συμβάλουν στην αύξηση της ταχύτητας εξυπηρέτησης των πελατών της ΕΥΔΑΠ, με ταυτόχρονη μείωση του ανθρακικού και του ενεργειακού αποτυπώματός της. Τα από εικοσαετίας εταιρικά οχήματα θα αντικατασταθούν σταδιακά από τα νέα, που θα κληθούν να καλύψουν περιπτώσεις αντικατάστασης βλαβών, ελέγχου δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, μεταφοράς προσωπικού στα εργοτάξια και γενικά τις ανάγκες τεχνικών ενεργειών και μεταφορών.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες στο Navarino

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για συμμετοχές στους αγώνες τρεξίματος Navarino Challenge, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσηνία από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές γίνονται στην ιστοσελίδα του Navarino Challenge. Χορηγός επικοινωνίας του θεσμού στις ΗΠΑ θα είναι το Huffington Post Media Group. Στις 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα η διαδρομή των 15 χλμ. ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στο Costa Navarino ένας ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ. καθώς και οι διαδρομές των 5 χλμ. και 1 χλμ. Ενας εκ των κορυφαίων υπερμαραθωνοδρόμων στον κόσμο και αθλητής της The North Face, o Eλληνοαμερικανός Ντιν Καρνέζης, θα συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις, μεταφέροντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της μέσω της μεσογειακής διατροφής και της άσκησης. Mαζί του θα τρέξουν Ολυμπιονίκες και Ελληνες πρωταθλητές. Τo Navarino Challenge θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Διακρίσεις για δύο εστιατόρια της Αθήνας

Διακρίσεις έλαβαν τα εστιατόρια Gb Roof Garden του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» και Tudor Hall του Κing George από το δημοφιλές περιοδικό κρασιού Wine Spectator. Tα δύο εστιατόρια στο πλαίσιο του θεσμού Wine Spectator Restaurant Award τιμήθηκαν με τα βραβεία Best of Award of Excellence 2014. To Wine Spectator που επικεντρώνεται στην κουλτούρα του κρασιού έχει ανακηρυχθεί από το Luxury Institute το πρώτο περιοδικό ανάμεσα σε πολλές εκδόσεις που απευθύνονται σε επιχειρηματίες και καταναλωτές. Τα εστιατόρια των δύο ξενοδοχείων είναι τα μοναδικά από την Αθήνα που περιελήφθησαν στη λίστα του περιοδικού.

H «Μαρινόπουλος» στηρίζει τους παραγωγούς ροδάκινου

Η «Μαρινόπουλος Α.Ε.», με αφορμή την υπερπαραγωγή του ροδάκινου στη χώρα μας, στηρίζει τους Ελληνες παραγωγούς και βοηθά την προώθησή του στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα με διαφημιστικό πλάνο στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και στα social media, με προωθητικές ενέργειες, καθώς και με τιμή πώλησης τα 0,49 ευρώ το κιλό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, πραγματοποιεί εξαγωγές σημαντικών ποσοτήτων ελληνικού ροδάκινου στα Σκόπια και στις υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων στις οποίες δραστηριοποιείται. Οπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία είναι συνεπής στη μακρόχρονη δέσμευσή της να στηρίζει έμπρακτα τους Ελληνες παραγωγούς ροδάκινου στην Κοζάνη, στην Πέλλα και στην Ημαθία, και με όχημα τα 874 καταστήματά της σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, προσφέρει τα ελληνικά ροδάκινα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για όλους τους καταναλωτές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή