Εσπαντρίγιες και πλατφόρμες: Στιλάτες επιλογές για το καλοκαίρι

Εσπαντρίγιες και πλατφόρμες: Στιλάτες επιλογές για το καλοκαίρι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μυστικό για να είστε άνετες και στιλάτες μέσα στη μέρα είναι φυσικά η σωστή επιλογή παπουτσιών. Έτσι, λοιπόν, εκτός από τα φλατ σανδάλια και τις κλασικές μπαλαρίνες για το καλοκαίρι μπορείτε να επιλέξετε εσπαντρίγιες και πλατφόρμες.

Και τα δύο είδη χαρακτηρίζονται από το ξεχωριστό και μοντέρνο design τους, ενώ το σίγουρο είναι πως θα τα βρείτε σε πολλά χρώματα και prints. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι ιδανικά για casual αλλά και για formal εμφανίσεις.

Οι φλατ εσπαντρίγιες συνδυάζονται με cropped παντελόνια, σορτς και skater skirts, ενώ τις πλατφόρμες μπορείτε να τις φορέσετε με φορέματα, maxi φούστες και ολόσωμες φόρμες.Οι nude και οι μαύρες είναι πιο κλασικές, ενώ αν θέλετε να προσθέσετε μερικές pop πινελιές στο look σας, προτιμήστε έντονα καλοκαιρινά χρώματα και σχέδια. Φυσικά, για τα βραδινά σας outfits μπορείτε να διαλέξετε ιδιαίτερα prints ή με περίτεχνες διακοσμητικές λεπτομέρειες από χάντρες, δαντέλα ή άλλα υλικά.

Εσπαντρίγιες και πλατφόρμες: Στιλάτες επιλογές για το καλοκαίρι-1

Christian Louboutin 525 ευρώ 

Εσπαντρίγιες και πλατφόρμες: Στιλάτες επιλογές για το καλοκαίρι-2

ΝΑΚ 99 ευρώ

Εσπαντρίγιες και πλατφόρμες: Στιλάτες επιλογές για το καλοκαίρι-3

TOMS 75 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή