Πίστη για πρόκριση στον Αστέρα Τρίπολης

Πίστη για πρόκριση στον Αστέρα Τρίπολης

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη που θα συνδυαστεί με πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αναζητεί σήμερα (21.00, novasports 2, HD2) ο Αστέρας στην Τρίπολη κόντρα στη Ροβανιέμι. Οι «Αρκάδες» έχουν ήδη σημαντικό πλεονέκτημα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα επί φινλανδικού εδάφους και αν πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, θα βρουν απέναντί τους τη γερμανική Μάιντς.

Για τον Στάικο Βεργέτη, όμως, η Μάιντς μπορεί να περιμένει αφού προέχει ο σημερινός αγώνας: «Δεν υπάρχει Μάιντς. Αν περάσουμε, θα αρχίσουμε να συζητάμε για εκείνη. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τη Ροβανιέμι», τόνισε ο τεχνικός του Αστέρα, που αναφέρθηκε τόσο στη συνεχή παρουσία της ομάδας του στην Ευρώπη όσο και στην αναμέτρηση με τους Φινλανδούς: «Εχουμε την τύχη και την τιμή ως σύλλογος να απολαμβάνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Εχουμε από το πρώτο παιχνίδι ένα αποτέλεσμα θετικό, το οποίο, όμως, δεν μπορεί να μας δώσει από τώρα την πρόκριση. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πάρουμε. Για την πρόκριση. Καλώ τον κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας να μας στηρίξει, για να δώσει φτερά στους παίκτες μας να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, δεδομένου ότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, όπως ο αντίπαλος».

Η χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, αφού ο Καλίφα Σανκαρέ ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη στον σημερινό αγώνα. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν οι Κουρμπέλης, Ουσέρο και Μπαράλες.

• Ο Αστέρας συνεχίζει την ενίσχυσή του, αποκτώντας τον 28χρονο Σλοβάκο τερματοφύλακα Τόμας Κοσίτσκι, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ιταλική Νοβάρα. Ο Κοσίτσκι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

• Χθες έγινε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή