Πρώτο εμπόδιο η Μίλαν, νέα καθυστέρηση με Πουλίδο

Πρώτο εμπόδιο η Μίλαν, νέα καθυστέρηση με Πουλίδο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός και η Μίλαν ανοίγουν, στο Τορόντο, την παράσταση του International Champions Cup. Ο αγώνας των πρωταθλητών Ελλάδας και της ιστορικής ιταλικής ομάδας είναι ο πρώτος του σημαντικότερου ποδοσφαιρικού τουρνουά συλλόγων του καλοκαιριού, που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στον Καναδά, με τη συμμετοχή των Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ (βρίσκονται στον όμιλο των «ερυθρόλευκων» μαζί με τη Μίλαν), Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ιντερ και Ρόμα (συγκροτούν τον άλλο όμιλο). Η σέντρα θα γίνει στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (novasports 1, HD1).

Η αποστολή των «Πειραιωτών» πέταξε χθες από το αεροδρόμιο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ για το Τορόντο, με τον Μίτσελ να προπονεί τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο «ΚΙΑ». Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχουν αυξηθεί οι επιλογές του, αφού στη διάθεσή του βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης, Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων ενσωματώθηκε στην αποστολή των πρωταθλητών πριν αναχωρήσει από το Νιου Τζέρσεϊ.

Αντίθετα, η υπόθεση του Αλαν Πουλίδο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, αφού χθες ο Μεξικανός επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις της Τίγκρες. Για τους Μεξικανούς η εξέλιξη αυτή θεωρείται σημάδι παραμονής, ενώ στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να αισιοδοξούν για αίσιο τέλος στη μεταγραφή του παίκτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή