Rebranding τάβλι

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μια απλή, απλούστατη ιδέα, έξυπνη, φρέσκια και ταιριάζει τέλεια με το πνεύμα του rebranding Greece. Το γνωστό σε όλους μας τάβλι απέκτησε νέα εμφάνιση, άκρως ελκυστική.

Η Σάντυ Τσαντάκη και η Ελένη Κουλουβάτου, με την υπογραφή Greek White, σκέφτηκαν και σχεδίασαν ένα τάβλι on-the-go, φτιαγμένο από ελληνικά υλικά, εύχρηστο, όμορφο, χειροποίητο, ιδανικό για ταξίδια.

Μας προτείνουν μια μινιμαλιστική εκδοχή ενός διαχρονικού παιχνιδιού με γεύση από Μεσόγειο, ανεμελιά, αλμύρα και «ελληνικό» λευκό χρώμα. Είναι χειροποίητο, φτιαγμένο 100% από βαμβάκι, με 30 πούλια οξιάς, 3 ζάρια και ένα «βίδο». Τυλίγεται πανεύκολα, μεταφέρεται εύκολα και το κυριότερο… δεν «ζαλίζει» τους διπλανούς στην παραλία.

Η Greek White φιλοδοξεί να αποτινάξει το φολκλόρ από αντικείμενα χρηστικά και μη, και το τάβλι είναι ένα πρώτο καλό δείγμα αυτής της προσπάθειας. Η συνύπαρξη της μόδας με την τέχνη και την παράδοση σε ό,τι σημαίνει Ελλάδα και φέρει ελληνικό χρώμα είναι ο στόχος τους. Στο πλαίσιο του λίφτινγκ στον τουρισμό ακόμη και τέτοιες μικρές, αποσπασματικές κινήσεις είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Ενας επισκέπτης θα εκτιμήσει διαφορετικά ένα αντικείμενο μικρό ή μεγάλο που θα του θυμίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα, αλλά θα χαρακτηρίζεται από φαντασία και πρωτοτυπία και δεν θα εξαντλείται στο γνωστό σε όλους μας κακόγουστο τσολιαδάκι.

Η ελληνική ιστορία και παράδοση είναι ένας ανεξάντλητος πλούτος απ’ όπου μπορεί να αντλήσει κανείς ιδέες, να αποδομήσει γνωστά σύμβολα, να τα συναρμολογήσει εκ νέου και να τα αναβαπτίσει, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του περίφημου ελληνικού καλοκαιριού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή