All about stripes: Βάλτε τις ρίγες στην εμφάνισή σας

All about stripes: Βάλτε τις ρίγες στην εμφάνισή σας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ρίγες αποτελούν ένα κλασικό -πλέον- μοτίβο που ταιριάζει στα περισσότερα στιλ και παράλληλα κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα. Οριζόντιες ή κάθετες φοριούνται όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους καθώς δημιουργούν το τέλειο navy look.

Φορέματα, φούστες, παντελόνια, σορτς, όπως και αξεσουάρ, σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πιο stylish outfits και να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο γραφείο, αλλά και στις βόλτες σας.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε πως αρκετές φορές τα ριγέ κομμάτια λειτουργούν και σαν τρικ, για να καμουφλάρετε κάποια σημεία της σιλουέτας σας με μικρές ατέλειες. Οι κάθετες ρίγες αδυνατίζουν και δίνουν ύψος, ενώ οι οριζόντιες αναδεικνύουν με τον σωστό τρόπο όσες περιοχές θέλετε να τονίσετε.Μία καλή ιδέα είναι να τις συνδυάσετε με ένα έντονο χρώμα ή αν θέλετε να πετύχετε ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα, μπορείτε να φορέσετε περισσότερα από δύο ριγέ κομμάτια μαζί.

Διαλέξτε τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που σας ταιριάζουν και δημιουργήστε τα πιο κομψά καλοκαιρινά looks για όλες τις ώρες της μέρας.

All about stripes: Βάλτε τις ρίγες στην εμφάνισή σας-1

Heidi Klein 230 ευρώ (net-a-portert.com)

All about stripes: Βάλτε τις ρίγες στην εμφάνισή σας-2

Mango 22,99 (online exclusive)

All about stripes: Βάλτε τις ρίγες στην εμφάνισή σας-3

Le Specs 50 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή