Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει

Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραμένουν οι ελληνικές σειρές ένα από τα πιο αγαπητά προγράμματα του κοινού, και ταυτόχρονα ατού των καναλιών στην αρένα του ανταγωνισμού. Δεν προκύπτει αυτό μόνο από την επιτυχία του «Κάτω Παρτάλι» (Mega) ή του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Alpha), το οποίο σαρώνει και στις καθημερινές επαναλήψεις καλοκαιριάτικα, μαζί με σειρές όπως «Στο παραπέντε» και «Είσαι το ταίρι μου» (Mega). Φαίνεται και από τη διάθεση των διαφημιστών, αλλά και των καναλιών να επιστρέψουν στην ελληνική μυθοπλασία. Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση που έκανε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, σε συνάντηση με αφορμή τον απολογισμό της σεζόν, η οποία ως γνωστόν ολοκληρώθηκε με πρωτιά του ΑΝΤ1 στο 9μηνο (1/10/2013-30/6-2014), με μέσο μερίδιο κατά τη Nielsen 18,6% έναντι 18,1% του Μega και 16% του Alpha.

Οι ελληνικές σειρές επιστρέφουν και στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν. Καθημερινά θα προβάλλεται η βασισμένη στην αργεντίνικη τηλενουβέλα «Graduados» σειρά «Συμμαθητές», σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου («50-50», «Πολυκατοικία»), με τους Παύλο Χαϊκάλη, Μάριο Αθανασίου, Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερό Κατσούλη, Νικολέτα Καρά, Βερίνα Χιώτη, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Μιχάλη Μαρίνο, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, να ξανασυναντιούνται ύστερα από πολλά χρόνια που άφησαν τα θρανία. Γυρίσματα άρχισαν οι «Τρίχες» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου με τους Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκο Μουτσινά, Αντώνη Βλοντάκη, Παύλο Κοντογιαννίδη, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Μαρία Κατσανδρή, που θα βλέπουμε δύο φορές την εβδομάδα. Θέση στο πρόγραμμα θα έχει και η προερχόμενη από τη Γερμανία κωμική σειρά «Turkish for beginners» («Τουρκικά για αρχάριους») με θέμα τη συμβίωση ενός Τούρκου με μία Ελληνίδα με τον Στέλιο Μάινα.

Επίσης θα δούμε τη σειρά μυστηρίου «Εκδρομή», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη, με ήρωες 13 άγνωστους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα ξενοδοχείο-καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλαγιά ενός βουνού. Πρωταγωνιστούν οι Λίνα Σακκά, Οθωνας Μεταξάς, Γιάννης Ποιμενίδης, Ιφιγένεια Δεληγιαννίδη, Νίκος Κολοβός. Πριν από το κεντρικό δελτίο θα προβάλλεται το «Μπρούσκο». Δεδομένου ότι ανάμεσα σε άλλες σειρές που ετοιμάζονται είναι και η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη για το Mega, αναμένουμε με ενδιαφέρον τη νέα σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή