Παντελόνια και παντελόνες: Η ιδανικότερη λύση για casual looks

Παντελόνια και παντελόνες: Η ιδανικότερη λύση για casual looks

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άνετα, μοντέρνα και απολύτως καλοκαιρινά τα υφασμάτινα παντελόνια αποτελούν μία ιδανική λύση για τα casual looks της εποχής, όπως ακριβώς και οι παντελόνες. Η αλήθεια είναι πως ειδικά όταν κυκλοφορείτε στους δρόμους της πόλης μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού είναι προτιμότερο να φοράτε ένα υφασμάτινο παντελόνι σε ίσια ή φαρδιά γραμμή, αν θέλετε να είστε δροσερές.

Διαλέξτε, λοιπόν, ένα παντελόνι ή μία παντελόνα από λεπτό ύφασμα και προτιμήστε ένα χρωματιστό σχέδιο ή κάποια ανοιχτόχρωμη απόχρωση αντί για τους σκούρους τόνους.

Ανακαλύψτε ποια γραμμή ταιριάζει στον σωματότυπό σας και διάλεξτε ένα ωραίο top ή ένα αμάνικο πουκάμισο για να συνδυάσετε το βασικό σας κομμάτι. Τέλος, προσθέστε μερικά μοντέρνα αξεσουάρ, ίσως ένα ψάθινο καπέλο και φυσικά ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα ή εσπαντρίγιες για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το look σας. 

Αν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο βραδινό outfit, προτιμήστε ένα μονόχρωμο παντελόνι από φίνο ύφασμα και φορέστε το με το αγαπημένο σας crop top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Παντελόνια και παντελόνες: Η ιδανικότερη λύση για casual looks-1

Kate Moss for Topshop 72 ευρώ.

Παντελόνια και παντελόνες: Η ιδανικότερη λύση για casual looks-2

Raxevsky 35 ευρώ 

Παντελόνια και παντελόνες: Η ιδανικότερη λύση για casual looks-3

Zara 35, 95 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή