Πόσο χαρούμενες μπορεί να σας κάνει ένα ποπ videoclip;

Πόσο χαρούμενες μπορεί να σας κάνει ένα ποπ videoclip;

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντικειμενικά μιλώντας, υπάρχουν καλύτερες pop stars από αυτήν. Κορίτσια με πιο στρογγυλά και «πιασάρικα» τραγούδια, εκρηκτικότερη σκηνική παρουσία, ισχυρότερο σεξαπίλ, ικανότητα να απευθυνθούν σε ευρύτερο ακροατήριο. Καμία ωστόσο δεν έχει τη θετική ενέργεια της Lily Allen.

Το χαμόγελό της, που νομίζεις ότι βγαίνει από ένα κοριστάκι του Δημοτικού, σε κάνει να νιώθεις πως η ποπ μουσική δεν είναι παρά μια αφορμή για να επιστρέψουμε στην αφέλεια και την αταξία ενός αθώου και ζωηρού παιδικού μυαλού.

Αυτή ακριβώς η χαρούμενη και ανάλαφρη αύρα κυριαρχεί και στο νέο της videoclip για το τραγούδι “As long as I got you”. Πλημμυρισμένο από χρώματα, ανθρώπους που χορεύουν με τα χέρια ψηλά και φεστιβαλικό mood, το βιντεάκι γυρίστηκε στο Glastonbury Festival, στο οποίο η Allen εμφανίστηκε φέτος το καλοκαίρι – και μας βάζει σε σοβαρές σκέψεις να κλείσουμε από τώρα εισιτήρια για του χρόνου!

Βύρων Κριτζάς 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή