Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Τα τελευταία εισιτήρια

Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ολοκληρώνονται σήμερα στην πόλη Πιτέστι (Ρουμανία) τα βαλκανικά πρωταθλήματα στίβου ανδρών και γυναικών. Στη διοργάνωση θα «κλειστούν» τα τελευταία εισιτήρια για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Στη Γιουτζίν των ΗΠΑ συνεχίζονται τα παγκόσμια πρωταθλήματα των εφήβων και νεανίδων όπου υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση.

ΠΟΛΟ

«Βουτιά» στη Σύρο

Στην Ερμούπολη της Σύρου θα διεξαχθούν σήμερα οι τελευταίοι αγώνες του διεθνούς τουρνουά «Κύπελλο Βικέλας». Τη χώρα μας εκπροσωπεί η εθνική ομάδα των νέων. Το πρόγραμμα: 09.00: Ιταλία – Ισπανία, 10.30: Ελλάς – Σερβία. Οι ομάδες που μετέχουν στο τουρνουά, προετοιμάζονται εν όψει του αντίστοιχου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Τιφλίδα, 24-31 Αυγούστου).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Ανοιξαν πανιά

Σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις παίρνουν μέρος και σήμερα οι ιστιοπλόοι μας. Στο Τραβεμούντε της Γερμανίας συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα των «420». Με τα γαλανόλευκα αγωνίζονται οι Α. Ταβουλάρη – Φ. Κουτσουμπού, Α. Γκαρή – Β. Πατεράκη, Β. Γουργιώτης – Ι. Παππάς και Ι. Ε. Κρητικός – Π. Καρδακάρης. Στο Μος της Νορβηγίας διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ 4,7 νέων. Τρέχουν οι Κ. Φωτακάκη, Κ. Ο. Χουσιάδας, Μ. Κ. Σταματίου, Π. Κυρπόγλου, Λ. Ζαμίτ.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Με οκτώ εκπροσώπους

Στο Αρέτσο της Ιταλίας ολοκληρώνονται σήμερα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και νέων ιππέων. Παίρνουν μέρος περισσότερα από 280 ζεύγη (ιππέας – άλογο), ενώ η χώρα μας έχει οκτώ εκπροσώπους.

ΡΑΛΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το τέλος του ταξιδιού

Στο Σούνιο ολοκληρώνεται σήμερα το «Ράλι Αιγαίου» που διοργάνωσε για 51η χρονιά ο Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Ο πολύχρωμος στόλος απέπλευσε από το Φάληρο και είχε ως σταθμούς τη Μήλο, τα Αστυπάλαια, την Ιο και τερματισμό στον Ναό του Ποσειδώνα.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πέφτει η αυλαία

Στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο ολοκληρώνονται τα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες σε έφηβους και νεάνιδες. Οι προκριματικοί αρχίζουν στις 09.00 και οι τελικοί στις 17.00.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Δράση στη Φλώρινα

Η τελευταία… στροφή πριν από το φινάλε του φετινού σιρκουί του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ διεξάγεται σήμερα στη λίμνη Βεγορίτιδα της Φλώρινας. Θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή