Το κόκκινο του Christian Louboutin τώρα και στα νύχια μας

Το κόκκινο του Christian Louboutin τώρα και στα νύχια μας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από περίπου 20 χρόνια, ο νέος – τότε – σχεδιαστής παπουτσιών, Christian Louboutin, βρισκόταν στο studio του και παρακολουθούσε τη βοηθό του να βάφει τα νύχια της με ένα κατακόκκινο βερνίκι.

Δίχως δεύτερη σκέψη πήρε στα χέρια του τη μικρή συσκευασία και κάλυψε με χρώμα τη σόλα του παπουτσιού, που είχε μόλις κατασκευάσει. Κάπως έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε το σήμα κατατεθέν του οίκου του, που γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή την εβδομάδα, ο αγαπημένος designer πολλών διάσημων γυναικών παρουσιάζει το νέο βερνίκι νυχιών της beauty συλλογής του, με την ονομασία Rouge Louboutin, που αποτελεί το πρώτο βήμα στη νέα του προσπάθεια στον χώρο της ομορφιάς. «Είναι μία φυσική προέκταση και εξέλιξη για κάποιον σαν εμένα, που του αρέσει να φροντίζει και να περιποιείται τις γυναίκες» , είπε ο ίδιος.

Τα πολύτιμα μπουκαλάκια θα κοστίζουν περίπου 50 δολάρια και θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις αγορές του εξωτερικού στις 6 Αυγούστου.

Το κόκκινο του Christian Louboutin τώρα και στα νύχια μας-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή